Position: sygdoms > 8 >

øjenøvelser for dovne øje

   dovent øje eller amblyopi , er en tilstand i øjet , der kan forårsage tab af synet og mindske dybde perception. Normalt en person vil kun opleve en dovent øje . Syn er påvirket i begge øjne , da hjernen har problemer med at behandle de billeder, set gennem dovent øje , hvilket er som regel mere nærsynet eller langsynet end det normale øje. Øvelser kan medvirke til at styrke dovent øje og forbedre vision .

Eye Patch Øvelser


Dækker det normale øjes med en klap for øjet , mens du gør aktiviteterne vil kræve dovent øje for at få stærkere . Evne til hjernen til at behandle de oplysninger, det ser vil forbedre den dovne øje arbejder for at fungere ved at se genstande , læsning, laver puslespil og spiller videospil. Disse er alle gode øvelser til den dovne øje . Dovent øje øvelser er mere fordelagtigt at børn , der er diagnosticeret tidligt . Skønnes at være tre procent af alle børn fødes med mindst en dovent øje . Børn vil normalt være i stand til at opnå normalt syn med øjenøvelser hvis startede før 9 år . Nogle læger kan anbefale mere specifikke øvelser baseret på den enkeltes behov . Iført en klap for øjet er et billigt og tilgængeligt motion . Det er en del af næsten alle vision terapi træningsprogrammer.

Farvelægning Øvelser


Så enkelt som det lyder , farvning billeder og opholder sig inden for de linjer , mens iført en klap for øjet er en særdeles effektiv øvelse til at styrke en dovent øje . Farve er en særlig effektiv øvelse for børn , fordi det er sjovt , men uanset din alder , kan du drage fordel af og nyde denne nemme aktivitet .

Øjendråber


Sætte øjendråber i uberørte øje at sløre den vision vil også kræve dovent øje at afhente slack . Doing krydsord og læsning småt med øjendråber i, er en anden måde at udøve den dovne øje .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------