Position: sygdoms > 8 >

pylorus sår symptomer : ødemer , mavesmerter når du sidder

   En pylorus mavesår er et mavesår beliggende i pylorus , som er den nederste ende af maven , der fører ind i duodenum , der terminerer i pylorus lukkemuskel . Den pylorus lukkemuskel er en ring af muskler , at kontrakter til at lukke åbningen mellem maven og tolvfingertarmen. Sår er åbne sår eller rå områder i foring af maven eller tolvfingertarmen

Årsager


mavesår er forårsaget af pepsin og mavesyre forårsager skade på slim lag af maven eller tolvfingertarmen foring . Medicin i nonsteroide anti-inflammatoriske ( NSAID ) kategori , såsom ibuprofen-især dem medicin uden en enterisk belægning , som er designet til at minimere skader fra NSAID medicin-kan være en årsag til mavesår . Nogle livsstilsfaktorer kan forværre symptomerne på mavesår , såsom en høj koffein indtag , rygning og forhøjet stressniveau . Heliobacter pylori er en bakterie , der normalt forårsager en infektion i antrum (den del af maven tiltræder pylorus ) , som kan forårsage sår på tolvfingertarmen .

Symptomer


Symptomer på pylorus sår er stort set de samme for andre sår på tolvfingertarmen . Dyspepsi er den medicinske betegnelse for de mest almindelige kombination af symptomer . Nogle mennesker oplever alle symptomer på et sår , uden at nogen sår er til stede ; denne betingelse er kendt som funktionel dyspepsi . Symptomerne kan forekomme regelmæssigt og hyppigt , eller de kan ikke genopstå for uger eller måneder . Symptomerne er bl. a. en person føler meget fuld , og ikke være i stand til at drikke så meget væske som normalt; en tom , gnavende fornemmelse i maven , som ofte er smertefulde , og ofte sker en til tre timer efter spisning, ledsaget af en følelse af sult . Mange syge synes, at spise kan afhjælpe de fornemmelser af nagende og tomhed . Kvalme er en anden almindelig symptom , som er en fornemmelse af syre rejser op i halsen .

Smerter


Mennesker , der lider af mave eller sår på tolvfingertarmen oplever varierende grader af smerter . Smerten kan nogle gange være lokaliseret , men kan også blive udbredt , på tværs af hele underlivet . Patienter ofte klager over, at mavesmerter kan virke værre , når de er i en siddende stilling . Smerter forbundet med mavesår kan udstråle i brystet , bag brystbenet eller i ryggen , som kan være en meget skræmmende oplevelse , da disse fornemmelser kan forveksles med hjerteanfald eller andre kroniske sygdomme .

Komplikationer

pylorus sår kan medføre komplikationer ved at få pylorus til at blive betændt . Dette kan føre til en tilstand kendt som pylorusstenose . Betændelse forårsager en indsnævring af pylorus , som forsinker passage af maveindholdet i tarmen og fører til gentagne opkastninger , undertiden af mad indtages op til 24 timer før . I nogle tilfælde er der synlig bevægelse og udspiling af maven . Andre komplikationer er fælles for alle mavesår omfatter hemorrhaging , der kan indebære opkastning af blod og en mørk stof , der ligner kaffegrums . Denne betingelse er alvorlig og kræver akut behandling .

Behandling

Antacida medicin kan bidrage til at lindre symptomerne hos nogle patienter . Hvis Helicobacter pylori findes at være til stede , og den sandsynlige årsag til mavesår, kan antibiotika gives . Anti-sekretorisk medicin kan gives til at mindske produktionen af mavesyre , så såret at hele. Ændringer i livsstil kan være nødvendigt at blive betragtet som at stoppe rygning, nedsætte koffein og stressniveauet , og dermed reducere forbruget af rige eller meget fed mad . Hvis pylorusstenose er til stede , og anti-sekretorisk medicin fejler, kan kirurgi være nødvendig .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------