Position: sygdoms > 8 >

sulfid allergi

   Sulfider er til stede i næsten alle hygiejnen produkt på markedet . De anvendes i shampoo , balsam , bar og håndsæbe , tandpasta , rengøringsmidler og mange andre produkter . I den farmaceutiske industri , er sulfid anvendes til fremstilling af tabletter , salver og andre lægemidler . Sulfider er også tilføjet for mange forarbejdede fødevarer og drikkevarer som konserveringsmidler. Fordi sulfider anvendes i næsten alt i dag-til-dag liv , et stort antal mennesker er tilbøjelige til at sulfid allergi . En sulfid allergi kunne starte med enkle irritation og kan ende op med høj feber og opkastninger

Du skal bruge: .
Is
Medicinering.
Sling .

Symptomer på Sulfide Allergi


Det primære symptom på sulfid allergi er kløe på huden . Du kan ofte forveksles med andre former for allergi . Alligevel er det stiger med udslæt og giver en brændende fornemmelse . Disse ting er normalt også til stede i andre allergier , men i dette tilfælde det bliver værre som hævelse udvikler på halsen . Der kan også være forfærdeligt træthed i musklerne . Dette kan øge mængden af friktion i kroppen bevægelser .

Et par Suppleant Symptomer


Der er andre symptomer også. Du kan ikke være i stand til at koncentrere sig om mange ting . Du kan også have skøre negle , hvis du lider af sulfid allergi . Der er visse skjulte symptomer på dette allergi , som du bør være opmærksom på . At differentiere en sulfid allergi med andre former for allergi , er der en række skridt, der tages under diagnose . En korrekt diagnose skal gøres , hvis der er nogen tegn på sulfid allergi .

Sulfide Allergier


Flere sundhedsspørgsmål såsom vejrtrækning uregelmæssigheder , astma og vejrtrækningsproblemer kan forekomme på grund af sulfid allergi i mange mennesker . Den kemiske natrium metabisulfite kan forårsage alvorlige sulfid allergiske reaktioner . Allergikere anbefale lægemidler, som indeholder natrium metabisulfite tages oralt ( kaldet oral udfordring ) at sikre, at ingen allergisk reaktion . Natrium metabisulfite hjælper også i diagnostik af sulfid allergi . Dette indebærer at give patienterne en beregnet mængde af sulfider at sluge og nøje overvågning af fald i lungefunktion og andre vitale funktioner i kroppen .

Forholdsregler for People

Patienter diagnosticeret med sulfid allergi bør undgå fødevarer og medicin , der indeholder sulfider . Folk skal forbruge produkter mærket med sulfid indhold mindre end 10 dele per million . Patienter skal spise frugt og grønt indeholder lave sulfid niveau . Alvorlige allergiske tilstande kan kræve behandling med adrenalin , der bør anvendes intravenøst .

Forebyggelse

Der bør være begrænset eksponering for mennesker, der arbejder i industrier , der anvender sulfid malm . På sådanne steder , bør strenge retningslinjer følges . Selv om der har været meget få tilfælde af mennesker er blevet drastisk berørt af denne allergi , bør du tage alle nødvendige forholdsregler for at undgå fra de skadelige virkninger af sulfid allergi .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------