Position: sygdoms > 8 >

alkohol rehabilitering etiske kodeks

   Alkohol rådgivere behandle individer i en tid med krise og personlige nød . Klienter betro deres mest personlige hemmeligheder for dem . Som sådan er alkohol rådgivere bundet af en streng etisk kodeks , som de skal følge for at overholde tavshedspligt . Selv om hver etiske kodeks er lidt forskellig fra stat til stat , den generelle tone og formålet er det samme-at opretholde en industri standard af den højeste integritet og professionalisme muligt

Ansvar


Ifølge Iowa bestyrelse Certificering ( IBC ) og fra Landsforeningen for alkohol-og narkotikamisbrug rådgivere ( NAACAD ) , alkohol rådgivere skal placere en stor vægt på velfærd kunder. Alkohol rådgivere skal være opmærksomme på deres egen personlige fordomme og på trods af disse , hver klient behandle med den største respekt og høflighed . Desuden har alkohol vejledere et overordnet ansvar for at repræsentere erhvervet godt , især i forhold til tilsynsmyndighederne, andre kolleger , medarbejdere og studerende .

Conflict of Interest


På grund af den betroede stilling en alkohol rådgiver besidder , skal han aldrig drage fordel af dette ved at deltage i nogen form for personlige forhold til kunden , især for hans egen fordel . Han skal specifikt afholde sig fra enhver form for seksuel involvering med kunderne .

Fortrolighed


Alkohol rådgivere har et stort ansvar for at bevare fortroligheden standarder , undtagen i de tilfælde , hvor de er klar over skade på en person . Da bekymring for krænkelse af privatlivets fred forbliver en topprioritet , må alkohol rådgivere kun rapport sikkerhedsspørgsmål til de rette myndigheder .

faglige integritet

Alkohol rådgivere skal værdi faglige og personlige integritet . De skal straks tage personlige forhold, der ville forhindre dem i at udføre deres job opgaver efter bedste evne . De skal fremlægge præcise oplysninger og ikke dykke ned i områder uden for erhvervet . En del af deres faglige integritet omfatter overholdelse af normer for attestering .

Finances Reklame

Alkohol rådgivere skal opretholde høje finansielle standarder , herunder korrekt oplysning om gebyrer og faktuelle finansielle oplysninger , og være over bebrejder eller tvangsforanstaltninger trussel , når det kommer til håndtering og anmodning af kundens penge . De skal behørigt repræsenterer sig selv og deres referencer og besvare eventuelle spørgsmål vedrørende erhvervsmæssige kvalifikationer sandfærdigt .

Juridiske moralske spørgsmål

Selvom alkohol rådgivere ikke er specifikt embedsmænd ved retten , de stadig har en høj kompetent paa at opretholde retlige og moralske normer . De må ikke deltage i nogen vildledende eller bedrageriske handlinger . lcohol rådgivere skal være opmærksomme på, at domfældelse af en forbrydelse eller forseelse , bortset fra mindre trafikforseelser , vil blive underkastet en straffende sanktion .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------