Position: sygdoms > 8 >

ble udslæt i en baby pige

   En ble udslæt er en hudirritation , som er fundet i et barns ble -området . Der er mange symptomer samt behandlingsmulighederne til at prøve , når din baby pige præsenterer med en ble udslæt

Symptomer


Der er flere symptomer , der kan vises , hvis din baby pige har en ble udslæt . Disse symptomer omfatter en rød udslæt , der synes at få større over tid , skællende områder på huden af skamlæber og vagina , bumser eller pus-fyldt sår , eller kradse af kønsdelene hos ældre børn . Fordi ble udslæt normalt ikke spredes ud over området omfattet af bleen , hvis en udslæt synes at brede sig et andet sted , skal du kontakte din børnelæge .

Behandling


Den bedste behandling for en ble udslæt , er at holde området rent og tørre . Hvis det er muligt , er det bedste behandlingsforløb for at lade hende bleområdet luft ud . Dette indebærer at fjerne ble og give barnet til at gå uden for en periode . Du kan lægge barnet på et håndklæde og forsøge at holde hende på den måde så længe som muligt , selvom det er næsten umuligt , hvis dit barn er mobilt.

Ble ændringer


afstå fra brugen af duftende vådservietter og elementer såsom majsstivelse og talkum under bleskift . Skift bleen ofte , og læg det på løst . Der er også mange ble cremer , der fungerer godt til at beskytte huden under bleen fra fugt , der kan gøre udslæt værre .

Årsager

Diaper udslæt er ikke altid forårsaget af en forælders handlinger . Ble udslæt er meget almindelige hos spædbørn mellem 4 måneder og 15 måneder gamle . De kan være forårsaget af syre i afføringen fra diarré , spise sure fødevarer som citrusfrugter , og reaktioner på visse sæbe , klude eller rengøringsmidler . Ble udslæt også kan findes hos spædbørn , der tager et antibiotikum , eller som ammer fra en mor , der tager et antibiotikum .

Andre forebyggelige årsager omfatter bleer , der er for stramme og gnid huden , og ikke holde området rent og tørt .

Når at tilkalde en læge

Hvis en ble udslæt ikke går væk i løbet af 2-3 dage kan et besøg hos lægen er nødvendig. Din børnelæge kan afgøre, om det er i virkeligheden en ble udslæt og kan ordinere en aktuel salve , der vil hjælpe, eller hvis ble udslæt er blevet forvekslet med en gær infektion , som også er fælles . I dette tilfælde vil en recept fløde for gær infektioner skal ordineres . Hvis dit barn begynder at rom en feber , eller hvis udslæt bliver til pus-fyldt acne eller blærer , du også skal kontakte din børnelæge .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------