Position: sygdoms > 8 >

histamin og ledsmerter

   Enhver vævsbeskadigelse udløser en immunreaktion i kroppen , der fører til inflammation . Histamin og andre kemikalier forårsager blodkarrene til at spile og blive utætte . Udsivning af blod i det omkringliggende væv forårsager hævelser og smerter , forklarer Dr. Stan Gardner , en specialist i smertebehandling . Ledsmerter er forbundet med kronisk inflammation

anti-inflammatoriske lægemidler


Mange mennesker med ledsmerter tage anti-inflammatoriske medicin , siger Dr. Gardner , medikamenter såsom Celebrex , Naprocin og Vioxx . Alle sådanne medicin har bivirkninger , påpeger han . Vioxx blev trukket tilbage fra markedet i 2004 på grund af sin forbindelse til hjerteanfald og slagtilfælde . Brugen af Celebrex over en længere periode kan mere end fordoble risikoen for hjerteanfald , og Naprocin var knyttet til en 50 procent stigning i hjerteanfald .

Kost og Betændelse


Visse fødevarer synes at udløse betændelse respons . Undgå aspartam , koffein , sukker og forarbejdede fødevarer for at mindske ledsmerter . Sænkning mejeri og rødt kød indtag kan reducere inflammation og ledsmerter så godt, siger Dr. Gardner , der har studeret fødevarer følsomheder , fødevareallergi og virkningerne af kost på immunsystemet .

Dr. Andrew Weil , en ekspert i integrativ medicin , som er en kombination af komplementære behandlingsformer og konventionel medicin , siger en anti-inflammatorisk kost indeholder friske og økologiske fødevarer , en lang række fødevarer , især planteføde . Han foreslår også at undgå høj fructose corn syrup og delvist hydrogenerede olier . Han anbefaler at spise mere fuldkorn og protein i form af vegetabilske fødevarer og fisk .

Tillæg


Antioxidant vitamin C og E kan reducere inflammation , som vil omega -3 fedtsyrer . Høje niveauer af vitamin B6 fald histaminindhold og lav stigning histaminindhold . Quercetin kosttilskud kan nedsætte frigivelsen af histamin , siger Dr. Gardner .

selen , D-vitamin og calcium kan også bekæmpe betændelse , Dr. Weil siger , sammen med ingefær , gurkemeje , fiskeolie og CoQ10 .

Mekaniske Behandlinger for Inflammation og ledsmerter

Frekvens Specifikke Microcurrent ( MFS ) og transkutan elektrisk nervestimulation ( TENS ) er fundet at reducere inflammation og fælles smerter i nogle undersøgelser .

Beviserne er stadig modstridende , siger Cochrane Collaboration anmeldere . Ikke nok gyldige undersøgelser har været gjort, men baseret på tre studier af TENS brug for reumatoid arthritis , der opfyldte deres kriterier i 2003 , fandt de , at Akupunktur -Like-TENS ( AL-TENS ) reduceret ledsmerter og intensitet og muskelkraft . Konventionel-TENS ( C-TENS ) syntes at vise nogen klinisk gavn for ledsmerter , men patienterne indberettet forbedringer i deres tilstand over tid med C-TENS i forhold til AL-TENS .

Ny forskning om histamin -og ledsmerter

I 2006 udviklede forskere fra Joslin Diabetes Center og Massachusetts General Hospital en mikroskopisk billedbehandling procedure til at se forandringer i blodkar . De fandt , at histamin er en central aktør i de skiftende permeabilitet af blodkar og de deraf følgende inflammation og ledsmerter . De blev overraskede over at opdage, at andre blodkar i kroppen blev ikke utæt med anvendelsen af antistoffer , og de mener, at blodkarrene i leddene har nogle unikke egenskaber , som gør dem mere sårbare over for handlinger histamin og inflammation . De teoretisere , at medicin kan være konstrueret til patienter med reumatoid artrit , som forhindrer de fælles blodkar bliver utæt .

I 2010 , en samling af forskere offentliggjorde resultaterne af deres arbejde med histamin blokkere i " Farmakologi , Biokemi og adfærd. " JNJ7777120 er et lægemiddel , som blokerer histamin receptorer og stærkt reduceret akutte inflammatoriske smerter og osteoartrotiske ledsmerter i dyreforsøg .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------