Position: sygdoms > 8 >

hvad er militær tb ?

   Soldater, der har udsendt til Irak og Afghanistan er tilbøjelige til at kontraherende tuberkulose ( TB ) , en sygdom, der forårsager lunge forringelser og, hvis ubehandlet , død . TB spredes ved kontakt med kropsvæsker fra inficerede individer . Satser for tuberkulose er høj i Irak , Afghanistan og andre krigsområder på grund af utilstrækkelig pleje . Ofre for militære TB behandles med en række af antibiotika for at helbrede sygdommen

Tuburculosis i den militære


Soldater er rutinemæssigt testes for tuberkulose ( TB ) når de vender tilbage fra Irak og Afghanistan . Soldater kan også blive testet på anmodning efter mulig udsættelse for sygdommen . En ud af 10 soldater vurderes at være TB transportører vil udvikle aktiv tuberkulose trods tilstrækkelig medicinsk behandling .

kontraherende TB i den militære


Soldater i Irak og Afghanistan er særligt udsatte for ordregivende TB , når de er i tæt kontakt med smittede lokale statsborgere . Hoste, spyt eller nys fra en smittet person kan forårsage en soldat til kontrakt TB . TB er foreviget i dårligt ventilerede områder . Mange lokale borgere også deler drikkebægre , bestik og hookah rør som en del af deres kultur , øge deres chancer for at sprede tuberkulose.

Militære TB Test


Soldater hjem fra Irak og Afghanistan er testet for tuberkulose gennem et renset protein afledt ( PPD ) hudtest . En lille mængde væske injiceres under huden . Efter 48 til 72 timer , er testen vurderes ved at måle fasthed i huden omkring injektionsstedet.

Militære TB Behandling

Halvfems procent af soldater , der har indgået aftale TB i militæret vil være helt helbredt for sygdommen efter en ni måneder regime af antibiotika . Antibiotika, der anvendes til behandling af militære TB kan omfatte isoniazid , pyrazinamid , ethambutol og rifampin . Militære læger kan også ordinere vitamin B kosttilskud for at forebygge fejl og mangler som følge af disse medikamenter .

Forebyggelse

Militær TB kan forebygges ved at praktisere god hygiejne og interagere med de lokale borgere kun anvendes i godt ventilerede områder . Vaske hænder med sæbe og vand kan forhindre overførsel af TB . Risikoen for TB er også sænkes , når soldaterne undgå at dele drikkeglas , fade og hookah rør mundstykker med lokale borgere .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------