Position: sygdoms > 8 >

kæbe & halssmerter

   Kæbe og ondt i halsen kan være ekstremt distraherende , og kan gøre det vanskeligt at udføre simple dagligdags opgaver . Der er en række grunde til, at du kan opleve kæbe og ondt i halsen . En smerte i kæben eller halsen , eller begge dele, kan være forårsaget af en let problem løst , eller kan være et symptom på et mere alvorligt problem

Du skal bruge: .
en
. 5 ounce Calendula kronblade .
.
75 ounce kulsukker blade .
.
75 ounce vejbred blade .
.
75 ounce bynke blade .
u00A3 1 svinefedt .
Pot .
Finmasket si .
Skål.

kæbesmerter


kæbesmerter kan manifestere sig i kæbemusklen , den muskel, der bevæger kæben , eller i tandkød og tænder i kæben . Huller i tænderne er en almindelig årsag til kæbesmerter . Da overfladen af tanden bryder det udsætter nerve i centrum af tanden , som kan forårsage den frækhed at sende smerte signaler langs nerverne i hele kæben . Muskelkramper kan også være smertefulde . Et hjerteanfald kan medføre smerter i underkæben , og bør være en anledning til alvorlig bekymring .

halssmerter


Der er en række grunde til, at du kan opleve halssmerter . Den mest almindelige af disse er almindelig forkølelse og influenza . Mono kan også forårsage ondt i halsen . Hvis du for nylig har fået foretaget operation i halsen eller nakken , såsom at have dine mandler fjernet så du kan opleve halssmerter i et stykke tid bagefter . Det første skridt til at reducere halssmerter er at beskæftige sig med årsagen til smerterne . Hals sugetabletter kan bidrage til at mindske den smerte selv , hvis denne smerte er mindre . Simple smertestillende midler såsom ibuprofen , Tylenol og aspirin kan bidrage til at lindre mere alvorlige smerter .

thyreoiditis


Hvis du oplever både kæbe og hals smerte på samme tid kan du blive ramt af thyreoiditis . Thyroiditis er betændelse i skjoldbruskkirtlen . Hvis halsen er mør at røre ved og smerten fra halsen skal også ses i kæben dette potentielt indikerer en betændt skjoldbruskkirtel . Du kan også opleve, at smerterne strækker sig til øret . Thyroiditis diagnosticeres ved blodprøver for at teste skjoldbruskkirtlens funktion. Thyroiditis normalt går væk på egen hånd. Dog kan de skader, det kan forårsage på skjoldbruskkirtlen tvinge dig til at tage thyreoideahormoner til resten af dit liv .

TMJ

temporomandibulær ledsygdomme , eller TMJ er forstyrrelser i denne retning kæben muskler og led . De medfører en masse smerte , og kan også forårsage kæbeknoglen til at klikke , når du åbner eller lukker munden . I ekstreme tilfælde kan TMJ få kæben til at låse helt . Muskel pres, fordi TMJ kan også påvirke halsen , hvilket fik nogle smerter . Reducere stress og brug af mund vagter , mens du sover , kan bidrage til at mindske kæbe og ondt i halsen .

Overvejelser

Du bør konsultere din læge, hvis du lider af kæbe-og /eller nakkesmerter for at få et kvalificeret diagnosticering af årsagen og til at beslutte, hvilke af de tilgængelige behandlingsmuligheder vil virke bedst for dig .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------