Position: sygdoms > 8 >

midten infrarød behandling

   Laserterapi er blevet en populær kosmetisk kirurgi for at mindske forekomsten af ar og aldring . Mid infrarød laser terapi er et attraktivt alternativ til mere invasive kirurgiske indgreb , fordi det er hurtigt og relativt smertefrit . Men der er faktorer til at holde for øje , når man overvejer midten infrarød behandling

Programmer


Infrarød sidder lige ved siden af rød på spektrum af farver . Udtrykkene laveste, mellemste og langt vedrører hvor langt væk fra rødt det infrarøde lys er . Lav infrarødt lys kan hjælpe til at behandle kroniske smerter ved lyddæmpende nerverne . Far infrarøde fokuserer på blod og hjælpe med at oxidere det . Mid infrarød er mest effektiv mod cellulite .

Cellulite


Cellulite opstår, når fedtcellerne lige under huden tryk op gennem huden . Det lag af huden består af det øverste lag , epidermis , og det nederste lag , dermis . Lige under dermis er det første lag af fedt . Den fede er divideret med bindevæv , kaldet septae . Som fedt kamre udvide de klemme mellem septae og mod dermis , hvilket får klumper på overfladen af huden , som vi kalder cellulite .

Mid Infrarød


Mid infrarød lasere bruges til at målrette fedtceller under dermis , der forårsager cellulite . Det infrarøde lys opvarmer fedtceller , indtil de væsentlige brast , reducere forekomsten af cellulite . Mid infrarød lasere bør være rettet mod kun fedtceller , forlader lag af huden urørt .

Post Operation

Laser behandlinger kræver normalt to til fem dage på genopretning før det behandlede område er helt tilbage til det normale , men du skal være i stand til at genoptage dine daglige aktiviteter med det samme.

Overvejelser

Laser kirurgi kan forårsage blødninger , smerte , ar og hud farveskift i sjældne tilfælde . Altid konsultere din læge, før de undergik nogen kirurgiske procedure . Også , som sygesikringen dækker normalt ikke operationer udført af rent kosmetiske årsager , bør du tale med din forsikring , før der træffes en afgørelse .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------