Position: sygdoms > 8 >

rygsmerter med Crohns sygdom

   Crohns sygdom er undertiden benævnt IBD eller inflammatorisk tarmsygdom . Når der lider af denne lidelse , vil en individuel oplevelse betændelse i mave- tarmkanalen eller fordøjelseskanalen . Crohns kan forårsage rygsmerter . En del af dem, der lider af Crohns også udvikle Sacroiliitis og betændelse i nederste del af ryggen led samt bækkenet , ifølge Digestive-disorders. health-cares. net

Forværring


Crohns kan være asymptomatisk i lange perioder og derefter brød ud med et utal af symptomer , en proces, der kaldes forværring , der sker , når betændelsen vender tilbage. Et af symptomerne kan være rygsmerter , men typisk symptomerne involverer mavesmerter , blodig diarré , sår i munden , ledsmerter , appetitløshed , smerter når der har en afføring , slim eller pus omkring anus , sår omkring anus , vægttab og vision ændringer i en eller begge øjne samt smerter i øjnene .

Effekter


Når leddene bliver betændte , ledstivhed og lændesmerter resultater . Denne smerte og stivhed kan sprede sig til bækken og balder . Gigt kan i sidste ende opstå, fordi den betændelse , der er til stede i fordøjelseskanalen på grund af Crohns kan sprede sig til andre led.

Overvejelser


Sværhedsgraden af Crohns korrelerer ikke nødvendigvis med graden eller tilstedeværelse af gigt . Otte-fem procent af dem med Crohns ikke lider af rygsmerter , der er forbundet med Sacroiliitis og gigt .

behandle alle af Din Pain

Men hvis du er blandt de 15 procent , der har Crohn's-relaterede gigt i ryggen , der forårsager rygsmerter , informere din læge . Han kan have en anbefaling til behandling både Sacroiliitis samt din betændte mave -tarmkanalen .

Typer af Pain

Den slags smerte , som du vil opleve med Crohns afhænger af, hvad del af mave-tarmkanalen er blevet påvirket. Sygdom i tyktarmen vil resultere i kramper smerte , som til tider forsvinder efter en afføring . Hvis sygdommen er i den terminale ileum , vil dette resultere i skarpere smerte . Den terminale ileum er placeret i tyndtarmen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------