Position: sygdoms > 8 >

taleundervisning aktiviteter for autistiske børn

   autistiske børn ofte har svært ved at forstå , hvad der udgør et socialt relevant interaktion, og mange har problemer med den symbolske karakter af selve kommunikationen . Ifølge SpeechTX har mange autistiske børn svært ved at forstå flygtigt tale , fordi tale ikke efterlader nogen garanti for, at de kan se , røre eller holde . Planlægge aktiviteter , som omfatter , hvordan autistiske børn lærer kan hjælpe dem med at udvikle kommunikations- færdigheder og nå ud socialt oftere .

starte med at give valg


Med børn i de tidligste faser af kommunikation udvikling , lære færdigheder til at kommunikere via flytning af tilbyde barnet valg i løbet af dagen . For eksempel , når dressing dit barn hold op to skjorte muligheder , en grøn og en sort skjorte . Gestikulerer mod hver shirt som du taler , så spørg barnet , " Vil du bære den grønne trøje eller den sorte skjorte i dag ? " Hvis barnet ser på den sorte skjorte , reagere med : "Du skal have lyst til at bære den sorte skjorte i dag , " og hjælpe ham bringe hans hånd frem til gestus over den sorte skjorte . Fortsæt med dette og lignende øvelser, indtil han begynder at kommunikere på sit eget ; næste , kan du gå videre til billedlige fremstillinger

Brug repræsentant Billeder på en bestyrelse


Lær barnet at billederne kan repræsentere den virkelige verden koncepter . For eksempel anbefaler SpeechTX skære ud og klistre billeder på en bestyrelse, der repræsenterer dit barns to foretrukne tv-udsendelser . Spørg dit barn , " som viser vil du gerne se lige nu ? Sesame Street eller Dora Explorer? " Hvis hun ser på Dora , bringe barnets hånd frem for at røre billedet , og gentage navnet på showet. Da hun bliver bedre til at kommunikere en præference mellem to muligheder , anbefaler SpeechTX tilføjer et andet billede i samme kategori på tavlen-Den Wiggles , for eksempel

Du kan også udvide dit barns kommunikative evner ved at tilføje . en højere kategori til mix . For eksempel oprette en særskilt bestyrelse , der har et billede , der repræsenterer " lytte til musik "og en anden , der repræsenterer " se tv ". Først , så spørg dit barn , hvad hun gerne vil gøre . Hvis hun fagter mod TV , er et andet , andet bord med billeder af hendes favorit shows og spørge hvilken en hun gerne vil se .

Lær barnet til at fremsætte anmodninger


Gå udenfor med dit barn på en dejlig dag og blæse bobler . Hvis han viser tegn på , at han ønsker mere bobler , giv ham et kort med et billede af bobler på det og hjælpe ham med forslaget om at overdrage det til dig som du siger " jeg vil have mere bobler tak. " Prøv at placere en yndlingslegetøj på en klar , plastikbeholder , at barnet ikke kan åbne . Når han viser tegn på at ville få , hvad der er inde , hjælpe barnet hånd containeren til dig , som du siger " Åben container for mig , tak. "

vise og fortælle

For børn, der er mere avancerede kommunikatører , er det største problem ofte af, hvornår visse former for kommunikation er socialt passende . Mange autistiske børn har svært ved at lære manerer , eller hvornår de skal sige sætninger som " Jeg Undskyld . " Lovetoknow anbefaler at spille med kort-, social scener foran dit barn , så de har et eksempel at henvise til når de skal lære at kommunikere i det virkelige liv .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------