Position: sygdoms > 8 >

tørhed på huden

   Mange mennesker lider af tør hud , og der er mange cremer , behandlinger og fugtighedscremer til rådighed til at forsøge at slippe af med det . Der er en række årsager til tør hud , samt en række måder at forsøge at behandle det , samt en række måder at forsøge at forhindre det sker i første omgang

Årsager

Tør hud er bogstaveligt talt den manglende fugt i huden . Tør hud er mest udbredt i vinteren , som koldt , tør luft kan tage fugt ud af din hud . Vask alt for ofte med en barsk type sæbe kan også udtørre huden . Eksem er en hudlidelse , der har nogle af symptomerne på tør hud , såsom revner og afskalning , men er en separat lidelse .

Symptomer

Tør hud årsager skalering og revner i huden . Dette kan være kløende og tør hud kan skalle af , når ridset . Afskalning ofte sker på lårene , armene og hænderne .

Behandling

Alle lotion , der vil fugter huden bør hjælpe med tørhed . Glycerin, især tiltrækker fugt , og kan bidrage til at bringe fugt fra de lavere lag af huden og fugter det øverste lag . Undgå fugtighedscreme med alkohol . Påfør fugtighedscreme lige efter at have et brusebad .

Forebyggelse

Tør hud kan ofte undgås ved begrænset dig selv til en kort brusebad eller badekar en dag , ved hjælp af varme, i stedet for varmt , vand og sæbe har til formål at fugter huden . Brug befugtningsapparater og drikke masser af vand kan også bidrage til at forebygge tør hud .

Overvejelser

Hvis din tørre hud fortsætter , klør tilsyneladende uden udslæt eller hvis kradse har forårsaget hudafskrabninger i huden , skal du kontakte din læge så hurtigt som muligt . Der er receptpligtige fugtighedscreme til rådighed , og de tør , kan være forårsaget af en anden betingelse , såsom eksem .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------