Position: sygdoms > 8 >

udgifter til embryonale stamceller behandling for multipel sklerose

   Multipel sklerose er ikke , at fælles-omkring 400. 000 amerikanere er ramt af den . Men det er meget påfaldende at observatører og meget så til patienten . Det gradvist , og nogle gange i løbet af et par år , " overtager " en patients koordinering , tale , tænke-at mindske disse til rystelser , slurring og forvirring . Selv om lægevidenskaben har gjort visse fremskridt med at hjælpe patienter klare denne sygdom , det er uhelbredelig . Mindst hidtil . Med stamcellebehandling , er måske en kur i nærheden . ? Men til hvilken pris

Embryonale stamceller Behandling


Stamcelleforskning forskere konkluderet, at embryonale stamceller ( ESC ) er pluripotente : De kan blive nogen anden celle i kroppen . Selv om økonomiske og sociale råd synes ideelt til behandling , har forskere opdaget mange ulemper . De er dyrket fra blastocytes , bolde af celler fra embryoner , der var blevet udviklet i et laboratorium , ikke en kvindes krop . En patientens krop kunne afvise dem som fremmede celler . Forskere er langt fra at vide , hvis dette er tilfældet , og hvordan man kommer rundt sådan afvisning . Den 23. januar godkendte 202C FDA første fase-1 klinik forsøg på økonomiske og sociale råd .

Voksen ( somatiske ) stamcellebehandling


Mange forskere var ikke begejstrede ved først om voksne stamceller . De mente, at disse celler var for begrænsende i at differentiere sig i andre typer af celler . Men nye opdagelser kan løse dette problem . Det var også svært at fremstille dem i store nok mængder fra kroppens væv . Også dette bliver løst .

Udvikling af udenlandske Klinikker


Udenlandske klinikker og læger er ikke under FDA-tilsyn , selv om nogle måske under deres eget lands " FDA . " De har heller ikke " hemmeligheder " , som ikke er tilgængelige for det medicinske samfund rundt omkring i verden . Så hvordan gør de overbevise tusindvis af patienter til at komme til dem ? Først , de synes at være at få nogle forbløffende resultater , selv om støtten til disse er hovedsageligt udtalelser . For det andet , er teknikker til basale stamcellebehandling allerede udviklet . At behandling i mange klinikker indebærer udvinding knoglemarv eller blod fra patientens krop , isolere de stamceller og multiplicere dem . Så disse celler injiceres tilbage i kroppen på forskellige måder . Nogle klinikker er avancerede , andre er rudimentære

Omkostninger til udenlandske klinikker

Du kan ikke bedømme klinikker ved deres priser . En sofistikeret klinik i Tyskland afgifter $ 10. 000 til $ 20. 000, mens dem i Den Dominikanske Republik og El Salvador ansvaret fra $ 12. 000 til $ 65,000 . Nogle udenlandske klinikker ledes af medicinsk personale i USA , og deres honorarer mellem $ 17. 000 og $ 30. 000. Kinas klinikker tilbyder behandlinger for mellem $ 12. 000 og $ 35. 000, og Mexico 's er mellem $ 15. 000 og $ 25. 000. Næsten alle disse klinikker tilbyder autolog stamcelletransplantation behandling . Disse er celler udvundet fra din egen krop , så isolerede og multipliceres , før de reinjiceres . De to , der tilbyder embryonale stamceller er i Kina og Ukraine . Kinas klinik afgifter $ 22. 000. Ukraines afgift er $ 18,750 med rejseudgifter inkluderet .

Din beslutning

Er prisen værd ? " The hjemmesiden for " Popular Science , "juni 2010, udforsker dette spørgsmål. Den medicinske etablering generelt vil sige nej-og der er risici involveret . Men der er læger og andre medicinske mennesker, der vil sige det er værd at overveje , især hvis din tilstand er hurtigt forværres . Men finder det nøje . Vælg den klinik med omtanke . Rådfør dig med andre . Tjek personalets kvalifikationer , kontrollere deres resultater , så tal med deres tidligere patienter , hvor det er muligt. Og acceptere det faktum , at der ikke er nogen garantier.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------