Position: sygdoms > 8 >

vand & blære infektion

   Urinvejsinfektioner er en almindelig spørgsmål om sundhed , især blandt kvinder i alderen 20 til 50 år. For en person forsøger at undgå ordregivende en infektion eller en , der forsøger at inddrive fra en , drikke masser af vand er en vigtig del af processen

blære infektion


En blære infektion , eller blærebetændelse, opstår, når bakterier ind i en persons urinveje . Bakterierne inficerer urinrøret og blæren , forårsager betændelse . De fleste blære infektioner forårsaget af bakterien E. coli . Kvinder er mere tilbøjelige end mænd til at optage en blære infektion , men det kan forekomme hos begge køn , i henhold til National Institutes of Health .

Symptomer


Symptomer på en blære infektion omfatter uklar urin , som kunne have en stærk eller ildelugtende lugt . En person oplever en stærk , hyppig trang til at tisse , selv efter for nylig tømt hendes blære . Dette kan føre til hende at skulle stå op om natten for at tisse . Det kan være smertefuldt for hende at tisse . Hun kunne drikke mere vand end normalt for at kompensere for den øgede trang til at tisse .

Risici


Visse risikofaktorer gøre det mere sandsynligt, at en person vil udvikle en blære infektion . Under en forstørret prostata eller oplever blæresten kan øge chancerne for at få en blære infektion . Ikke drikker nok vand kan sætte en person med risiko for en infektion . Enhver sygdom, der hæmmer immunforsvaret , kan gøre en person mere sårbare over for blære -infektioner , ifølge National Institute of Diabetes og Digestive og nyresygdom .

Behandling

Blære infektioner behandles med antibiotika , som vil rydde bakterier fra urinvejene . Under behandlingen er det vigtigt at drikke en masse vand . Dette vil medføre øget vandladning , hvilket vil bidrage til at skylle bakterierne fra urinvejene og hastighed healing . Drikke tranebær juice kan hjælpe med at reducere koncentrationen af bakterier i en persons urin .

Overvejelser

En person kan formindske sin risiko for at udvikle en blære infektion ved at blive hydreret ved at drikke rigeligt med vand . Dette reducerer risikoen for bakterier opbygning i blæren . For en kvinde , kan urinere efter seksuel aktivitet medvirke til at reducere risikoen . Hvis en person ikke kontrakt en blære infektion , er det vigtigt at tage hele forløbet af antibiotika , selv om symptomerne forsvinder efter et par dage . Dette vil sørge for at infektionen ikke gentager sig .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------