Position: sygdoms > 8 >

dekompression behandling bivirkninger

   Dekompression behandling , også kendt som spinal dekompression terapi , er en invasiv behandling har til formål at lette rygsmerter uden at skulle ty til kirurgi eller mere ekstreme behandlinger . Dekompression behandlinger kan udføres alene hjemme eller kan udføres af en professionel . Dekompression behandling kan forårsage nogle bivirkninger

Decompression Behandling


Der findes tre hovedtyper af dekompression behandling . Det grundlæggende aspekt af dekompression behandling er en lempelse fra hinanden af knoglerne i rygsøjlen , så diskene i mellem at justere , lindre smerter i ryggen forårsaget af misvisende diske . I inversion terapi dette gøres ved bogstavelig talt at hænge på hovedet . Manuel distraktion er udført af en massage terapeut , og involverer manuelt trække knoglerne i rygsøjlen fra hinanden for at justere diskene. Mekanisk bækken trækkraft anvender en maskine med seler , der holder hofter og bryst , mens du trækker rygsøjlen forsigtigt .

Fordringer


Fortalere for dekompression behandling , såsom The sund ryg Instituttets Steven Hefferon , hævder , at dekompression terapi kan bruges at behandle sygdomme som f. eks iskias , diskusprolaps skiver , spinal arthritis og akutte rygsmerter . Nogle fortalere , som Dr. Robert Hanson , hævder , at der ikke er nogen bivirkninger til behandlingen .

Side Effects


På trods af påstande om det modsatte , arten af dekompression terapi betyder , at der er nogle bivirkninger , selvom disse er generelt ikke alvorlige . Det faktum, at behandlingen indebærer navnlig at trække i rygsøjlen , men blidt , betyder , at nogle ømhed , følelsesløshed og /eller prikken kan forekomme efter en session . I sjældne tilfælde kan behandlingen forårsage iskias , en medium til svære smerter i lænden og balder .

Varighed

Den mindre bivirkninger ved dekompression behandling bør gå efter et par sessioner som kroppen vænner sig til behandlingen . Men hvis de smerter, du føler er helt dårlig , er det bedst at ophøre med behandlingen helt og overveje alternativer.

Overvejelser

Du bør drøfte eventuelle behandlinger for rygsmerter , at du overvejer med din læge for at sikre , at du er klar over eventuelle komplikationer , at behandlingen kan medføre, at du specifikt . Hvis du er i behandling med en massage terapeut , skal du sørge for at bekræfte, at de er tilstrækkeligt uddannet i dekompression behandling .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------