Position: sygdoms > 8 >

hvad gør jeg sætte i en vaporizer for en hoste ?

   Fordampere hjælpe lindre hoste ved at hæve fugtigheden i luften . Mennesker, der lider med en hoste på grund af forkølelse , influenza eller allergi ånde lettere , når luftfugtigheden stiger fra brugen af en vaporizer . Mange mennesker synes, det varme tåge fra en vaporizer tilstrækkelig i sig selv , men flere aromatiske olier kan hjælpe med at stille en hoste , når føjet til vaporizer er vand . I de fleste tilfælde , er blot et par dråber olie nødvendige

kamfer


Kig i nærheden af Fordampere i din butik at finde flasker med kamfer-baserede vaporizer tilsætningsstof. Ifølge WebMD , blev kamfer oprindeligt lavet ved destillationen af de bark og træ fra kamfer træer . Dagens camphor er fremstillet af terpentinolie . Kamfer virker ved at stimulere nerveender , der afhjælper symptomer som smerter og kløe . Folk har længe vendt til at indånde kamfer dampe som en måde at mindske trangen til at hoste .

Eucalyptus


Olie af eucalyptus er damp destilleret fra bladene af visse arter af duftende eukalyptus træer . Det har en lang tradition for brug som en adstringerende og slimløsende-et stof , der hjælper udvise slim gennem hoste . Ikke alene eukalyptus bidrage til at klare en indelukket hoved og roligt hoste , det indeholder stoffer, der gør det til en naturlig desinfektionsmiddel . Når spredt gennem en fordamper , eukalyptus hjælper helbrede enhver infektion lurer bag en hoste , og giver en udrensning frisk til luften så godt.

Mønt


menthol , som er til stede i overflod i pebermynte olie , hjælper med at rydde luftveje . Bare et par dråber tilsat en vaporizer og inhaleret vil stille hoste og lette trængslen . Spearmint indeholder næsten ingen mentol , men arbejder på samme måde som pebermynte olie i at bidrage til at klare næse og bryst sekreter og rolig hoste . Spearmint 's lavere mentol niveauer gør det sikrere end pebermynte for at behandle børns hoste . Pebermynte og grøn mynte feature antivirale , antibakterielle og svampedræbende egenskaber .

Rosemary

Ligesom mynte , rosmarin olie er en naturlig antiseptisk , hvilket gør det effektivt til behandling af luftvejsinfektioner . Rosmarin olie er uovertruffen i sin evne til at hjælpe helbrede luftvejsproblemer , og har været brugt siden oldtiden til at behandle en række sygdomme . Det har antispastika egenskaber gør det særdeles nyttige i behandling af symptomer på bronkial astma .

Advarsler

Tilføjelse andet end vand til din vaporizer kan skade plastik dele. Brug olier sparsomt , og rengør fordamperen efter hver brug .Folk, der er gravide eller ammer , der lider af allergi eller tager receptpligtig medicin , bør konsultere en læge før selvstændig behandle en hoste ved at indånde aromatiske olier fra en vaporizer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------