neogen & salmonella
Position: sygdoms > 8 >

neogen & salmonella

   Hovedsæde i Lansing , Michigan , Neogen Corporation udvikler produkter til fødevarer og dyresundhed sikkerhed . Virksomheden producerer et laboratorium kvalitet testkit til screening fødevarer og foder , der mistænkes for salmonella angreb , der forårsager sygdom hos mennesker og dyr , især fjerkræ , på tværs af kloden . Den Neogen kit er markedsført under navnet Afsløre og kan påvise tilstedeværelsen af salmonella inden for 20 timer efter prøveudtagningen , en forbedring i forhold til ældre screeningsmetoder . Dog hurtigere protokoller er i øjeblikket på markedet .

Du skal bruge:
Roll af Surgitube rørformede gaze
. Applikator.
Kirurgisk tape .
Saks.

Salmonella

Den salmonella bakterier, som har forårsaget sygdom i mere end et århundrede , repræsenterer en hel gruppe af organismer , der bidrager til diarré-relaterede sygdom hos mennesker og dyr . Disse mikroskopiske organismer kan flytte mellem dyr og mennesker i afføring . Theobald Smith fundet og isoleret bakterien i 1885 i sit arbejde med grise . Direktøren for laboratoriet , hvor Smith arbejdede blev opkaldt D. E. Salmon . Det var hans navn , som blev brugt til bakteriernes slægten betegnelse .

Betydning

I betragtning af den stigende bekymring for fødevareforurening i købmandsforretninger , restauranter og procesanlæg , har hurtig metoder til undersøgelse for salmonella forurening fået større betydning. Da Neogen kom ud med Reveal i 2003, er hurtigere metoder bliver tilgængelige . For eksempel har USDA en otte-timers test , som virker på det molekylære niveau , og nogle kommercielle skærme har samme turnaround-tider, rapporter FoodProductionDaily . com .

Inkubation

Vis kan teste flere prøver på en gang . Før en prøve kan testes via Reveal metode , skal det være inkuberes i en periode på to timer , efterfulgt af 18 timer i en selektivt beriget koncentrat af Selenite Cystin . På dette punkt er prøven grønt lys for salmonellakontrol . Rappaport-Vassiliadis er en anden berigelse medium , der kan bruges til at forberede prøven til test , men først efter fire timers inkubation , efterfulgt af 16 timer i Rappaport-Vassiliadis .

Funktion

For at starte testen , er beriget kulturen tabes på prøve havnen . Denne meget lille prøve piskes på en pude , hvor den træder en model-reaktion område . Dette område indeholder kolloide guld-mærket salmonella antistoffer . Ved at kombinere med guld-mærkede antistoffer reaktive salmonella . Disse bevæger sig langs gennem suspensionen , indtil de mødes et andet salmonella antistof , hvilket indikerer en positiv reaktion . det er , tilstedeværelsen af bakterier i prøven

Test Line

Da de resterende prøven bevæger sig langs dens vej gennem suspensionen , er et andet bindende område nået. Hvad så opstår, er oprettelsen i kontrollen vinduet på en klart synlig linie . Mens dette ikke angiver et positivt resultat , eller tilstedeværelsen af salmonella , er det bevis på , at testen bliver gennemført korrekt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------