Position: sygdoms > 8 >

om snurretop urinrøret

   Hver persons krop er formet forskelligt. Læger anerkende normal variation i alt, herunder formen og størrelsen af urinrøret . En variation er kendt som snurretop urinrøret kan hjælpe angive årsagerne til problemer som inkontinens

snurretop Urethra


Spinning top urinrøret , eller STU , er et udtryk radiologer bruger til at beskrive en variant i form af urinrøret . Denne variant findes oftest hos unge piger , ifølge Radiologi hjemmeside . Det er kendetegnet ved en udvidet posterior urinrøret og normalt opstår, når musklerne er involveret i at støtte og kontrollere blæren som ikke arbejder i en passende koordination med de af urinrøret .

Symptomer


Spinning top urinrøret er forbundet med urodynamiske abnormiteter . En pige kunne opleve forsnævring af urinrøret , når hun brud hendes blære . Dette fungerer som en forhindring for urin flow og kan stoppe hende fra helt at tømme hendes blære . Urinretention kan føre til udspiling af blæren , urinvejsinfektioner og problemer med blære lækage .

Diagnose


Spinning top urinrøret normalt diagnosticeres gennem video urodynamiske undersøgelser . En tekniker vil tage billeder af blæren , da det fylder eller af urinvejene , som blæren tømmes ved hjælp af røntgenstråler eller lydbølger . Ved at se på billederne , kan en læge diagnosticere snurretop urinrøret på grund af dens specielle udseende af at være meget bred tættere på blæren og indsnævring mod urinrørets åbning , giver det udseende af en top .

Behandling

Hvis en pige oplever vandladningsproblemer på grund af snurretop urinrøret , kan hun gøre adfærdsændringer hjælp til at administrere dem . Tidsindstillet kassere af hendes blære og dobbelt tømme kan mindske risikoen for blære lækage og forebygge urinretention . Hvis hun har problemer med tilbagevendende urinvejsinfektioner , kan på lang sigt antibiotika være nødvendig. Medicin er til rådighed, der kan hjælpe hende opnå bedre blære muskel kontrol , ifølge Pediatric Nefrologisk .

Overvejelser

Et barn kan være flov over at diskutere blærekontrol problemer , men behandling er tilgængelig for de fleste årsager til inkontinens og urin dysfunktion . Video urodynamikken er et vigtigt redskab til urologer , fordi de giver mulighed for diagnosticering af snurretop urinrøret og andre afvigelser , der forekommer internt , i henhold til " Pediatric nefrologi og urologi : Den rekvisitter i Pediatrics . "
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------