Position: sygdoms > 8 >

risiko for mikrokirurgi udskiftning af bremseskive i nakken

   Hvis du overvejer at få livmoderhalskræft kunstig udskiftning af bremseskive mikrokirurgi at lette presset på nerven rødder i ryggen og samtidig bevare flydende bevægelse af halsen , tale med din læge om fordele kontra risici, der kan være involveret i proceduren . Mens microsurgical disk udskiftning er mindre invasiv end den traditionelle spinalfusion mange af de potentielle risici-herunder blodtab , spinalvæske lækage , infektion , skade på nerve rod , lammelse og død-er de samme .

Tab af Motion


Formålet med microendoscopic cervikal dekompression eller kunstige udskiftning af bremseskive mikrokirurgi , er at aflaste på nerverne og ryg forårsaget af en degenereret disc og samtidig opretholde væske bevægelse i rygsøjlen . I modsætning til spinal fusion , hvor de berørte disken er fjernet ( discectomy ) og den tilstødende diske i rygsøjlen er smeltet sammen for at skabe stabilitet , aflaster tryk , ideelt kunstige disk udskiftning giver mulighed for større vifte af bevægelse i nakken post- kirurgi . I sjældne tilfælde kan dog knoglerne i rygsøjlen re-sikring , gennem en proces, der kaldes spontant ankylose , hvilket fører til et tab af fleksibilitet og bevægelse i nakken .

Infektion


Som enhver operation , der er en lille risiko for infektion, når et snit har potentiale til at tillade bakterier til at indgå i blodbanen . Infektioner, der påvirker huden kan behandles med oral eller injiceres antibiotika , men nogle gange yderligere kirurgi kan være nødvendig for at løse dybere infektioner i muskler, væv og knogler .

Blodpropper


Selvom sjælden i cervikale kirurgi , tromboflebit ( blodpropper ) kan forekomme under eller efter operation . Når blodpropper afbryde , kan de rejse til patientens lunger , hjerne eller hjerte , der forårsager en blodprop , som kan føre til et slagtilfælde , hjerteanfald eller en reduktion af blodgennemstrømningen til en del af kroppen . For at forhindre blodpropper fra formning, kan patienten bruge blodfortyndende medicin før operation .

Sinking

Når en implanteret kunstigt disk synker i eller over vertebrale kroppen , neurologiske kompressionen og symptomer forbundet med den Tilstanden kan opstå igen . I sådanne tilfælde kan yderligere kirurgi være nødvendig for at genoprette disken til dens rette position og aflaste .

implantatsvigt

Det er muligt, at implantatet kan udarte sig over tid som følge af gentagne bevægelser , hvilket medfører en opdeling af små bidder af materiale fra den kunstige diskens overflade . Hvis dette sker , kan patientens immunsystem reagerer på den udenlandske stof i kroppen , hvilket forårsager smertefulde immunologiske reaktioner . Integriteten af implantatet også kan blive påvirket , hvilket medfører en lempelse af eller svigt i den kunstige disken . Når de kunstige disken fejler eller bryder ud i kroppen , er yderligere kirurgi forpligtet til at erstatte disken .

nerveskade

Under en rygkirurgi , kan nerverne i rygsøjlen blive kvæstet ved en forkert snit , bump eller manipulation af nervevæv . Resultatet kan være hævelse og /eller midlertidigt eller permanent tab af følelse , funktion eller styrke til muskler og hud forbundet til de berørte nerve . Når musklerne er forbundet med blæren er påvirket , kan midlertidig eller permanent inkontinens opstå . Hvis spinalvæske lækage under operationen , eller når den kunstige disken ikke er korrekt placeret , kan yderligere eller forøget kompression eller lammelser forekomme , kræver yderligere operation .

blodtab

Der er en lille risiko for , at blodkar i front af rygsøjlen kan komme til skade under operationen , hvilket medfører en blodtab . I tilfælde af ekstrem blodtab , kan en blodtransfusion bliver nødvendig .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------