Position: sygdoms > 8 >

tatovering blæk allergi

   Det er sjældent at gå ned på stranden og ikke se et par tatoveringer på folks rygge , arme eller ben . Men med den tatovering nålen kommer flere risici . Der er en øget risiko for infektion og ofte mennesker er allergiske over for kemikalier i tatovering blæk . Disse allergier kan forekomme straks eller kan tage flere år at forårsage irritation

typer af trykfarver


Mest tatovering blæk farver stammer fra metaller og kemikalier , ifølge hudlæge Dr. Audrey Kunin . Dr. Kunin skitserer de forskellige metaller og kemikalier i de mest almindelige tatovering blæk farver .Red Ink er farven oftest forbundet med allergiske reaktioner . Det stammer fra kviksølv metal . Sort blæk er oftest stammer fra kulstof , og følsomhed over for kulstof er sjælden . Gul blæk stammer fra cadmium sulfid .Blå blæk er skabt med kobolt . Grønt kommer fra krom . Violet og lilla blæk er afledt af mangan . Hvidt blæk er oprettet ved hjælp af enten titanium eller zink oxid .Hvis du har forudgående viden om en allergi over for et af disse stoffer , er det vigtigt at konsultere din læge før det bliver en tatovering .

årsager til allergi


De fleste tattoo blæk er industriel kvalitet pigmenter , der er velegnede til udskrivning blæk og autolak , ifølge Federal Drug Administration . FDA siger, at det ikke regulerer tatovering blæk , men med den seneste tatovering klager , har de indledt undersøgelse af, hvordan kroppen optager tatovering blæk . Og Dr. Kunin forklarer, at når huden absorberer metalliske partikler i nogle tatovering pigmenter , det fremkalder en allergisk reaktion på metalforbindelse . Normalt reaktioner år efter tatovering skyldes ofte på tværs af reaktanter , ligesom visse kemikalier og vacciner , som reagerer negativt med farvestof og skabe en allergisk udbrud.

Symptomer på allergisk reaktion


Ifølge Mayo Clinic , hvis du har en kløende udslæt på din tatovering site , der er et tegn på at du har en reaktion på tatovering . Andre almindelige bivirkninger omfatter granulomer , som er små stød under skind overflade . Skalering af tatoverede hud er også blevet rapporteret . I mere alvorlige reaktioner , har sår dannet på overfladen af huden . En betingelse er kendt som Lymphocytoma cutis , ifølge Dr. Kunin , efterligner lymfom i huden . Keloide ar-store , rejste ar-. har været kendt for at danne , men er ikke symptomer på en allergisk reaktion

Behandlinger

Hvis du oplever nogen symptomer på en allergisk reaktion over for tatovering blæk , anbefales det at du besøge din læge med det samme . Udslæt og afskallende hud kan kræve et aktuelt salve , selvom andre lægemidler kan ordineres ifølge Mayo Clinic . Granulomer er meget vanskelige at behandle og ofte involverer steroid injektioner på det pågældende websted . Dr. Kunin siger , at hvis dette ikke virker , kan tatoveringen skal fjernes af æstetiske grunde . Men på andre tidspunkter, kan tatoveringen skal fjernes bare for forebyggelse .

yderligere forskning

FDA er at foretage yderligere forskning i tatovering blæk og virkningerne på den menneskelige krop . FDA 's Center for toksikologisk forskning er i øjeblikket gennemfører undersøgelser om kroppens optagelse af tatovering blæk og om der er sundhedsskadelige virkninger . De håber at opdage nye og mere sikre måder at fremstille blæk og pigmenter for at forebygge reaktioner , allergiske og ellers til tatovering .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------