Position: sygdoms > 8 >

B12 virkninger på Coumadin

   Coumadin er en vigtig receptpligtig medicin , der giver enorme sundhedsmæssige fordele for tusindvis af patienter . Som med al receptpligtig medicin , er det vigtigt at forstå muligheden for interaktion mellem Coumadin og andre stoffer , samt muligheden for interaktion med vitaminer . En ordinerende læge skal være kendskab til alle lægemidler , herunder vitamintilskud , som træffes af en patient for at undgå potentielt dødelige samspillet med Coumadin

Coumadin Funktion


Coumadin er en antikoagulerende stof, som forhindrer produktionen af blodpropper hos mennesker . Det tjener til at fortynde blodet , så det ikke koagulere , og forårsager hjerteanfald , slagtilfælde og blodpropper i venerne . Coumadin kan redde livet for de patienter , der lider af koagulation problemer og er ofte ordineres efter et alvorligt sundhedsproblem , ligesom et slagtilfælde , for at forhindre yderligere slag i at opstå.

Coumadin Side Effects


Coumadin ikke have bivirkninger , men vil en kvalificeret læge kunne bestemme den rette mængde Coumadin til at ordinere for at mindske bivirkningerne i hvert enkelt patients tilfælde . Desuden vil en læge afveje behovet for Coumadin og det er sundhedsmæssige fordele mod bivirkninger ved fastsættelsen af behovet for at tage dette lægemiddel . Voldsom blødning er en typisk bivirkning af lægemidlet , der tjener til at reducere blodpropper , og det vil i realiteten medføre en manglende evne til at størkne , hvis en patient nedskæringer deres ansigt , mens barbering , for eksempel . Andre bivirkninger omfatter kvalme og andre mavegener .

Coumadin Interaktioner


Coumadin har haft signifikante interaktioner med mange andre lægemidler og vitaminer . Konkret har Coumadin vist sig at interagere negativt med sådanne over-the-counter narkotika Tylenol , Advil og motrin . Der er mange receptpligtige lægemidler, der forårsager en interaktion , der skal undgås . Specifikke vitaminer såsom vitamin K , et højt niveau af C-vitamin , og E-vitamin har vist sig specielt til at interagere negativt med Coumadin .

B -12 Interaktioner med Coumadin

Som en Coumadin bruger , er det vigtigt at rådføre sig med en læge , når der tilføjes en vitamintilskud eller en multivitamin til en sundheds regime . Selv om der er få dokumenterede tilfælde af B12 -vitamin kosttilskud interagere med Coumadin specifikt , er der tydelige tegn på , at en multivitamin indeholdende B12 har forårsaget negative interaktion , der forårsager en reduktion i Coumadin 's effektivitet .Hvis Coumadin effektivitet er reduceret , kan blodpropper form, som kan forårsage hjerteanfald og slagtilfælde . Hvis en reduktion i effektiviteten af Coumadin er fundet at forekomme , kan en læge øge dosis , der kan forårsage andre bivirkninger , såsom overdreven blødning . Som sådan er det altid bedst at rådføre sig med en læge, når man tilføjer multivitamin , især det ene indeholder B12 , at en kost .

vitamin B12 Funktion som den vedrører Coumadin

vitamin B12 indeholder mange sundhedsmæssige fordele , når de tages uden bekymring for interaktion med Coumadin . Det tjener til at forbedre hjernen og nervesystemet fungerer , og hjælpestoffer i produktionen af blod i kroppen . Som sådan , Coumadin og B12 har potentiale for interaktion , da blodet produktive kvaliteter B12 har en direkte indvirkning på Coumadin koagulationshæmmende kvaliteter .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------