Position: sygdoms > 8 >

Hvorfor har jeg brug C-vitamin efter en urinblæren fjernes ?

   Urinblæren fjernelse eller cystectomy , er en stor operation for at fjerne alle kræftceller i forbindelse med blærekræft . Hel eller delvis fjernelse af blæren er standard behandling for muskel-invaderet blærekræft , ifølge den canadiske Medical Association Journal. Du kan få brug C-vitamin tilskud til at beskytte din krop fra post -operative blødninger og infektioner-især infektioner i urinvejene . Den type og dosis af tilskud vil afhænge af din individuelle omstændigheder og lægens anbefaling .

urinblæren Fjernelse


Din stomi team vil sandsynligvis forberede dig til , hvad der sker under og efter din blære fjernelse . Under operationen , når blæren er fjernet , er urinlederne ( de rør , der fører fra nyren til blæren ) implanteret i en afskåret del af tarmen. Dette afsnit er derefter bragt ud til overfladen af huden til at danne urostomi . En taske er slidt over det at samle urin , som skal udskiftes regelmæssigt efter rådgivning fra din stomi hold .

Fordele ved C-vitamin


Ifølge MedicineNet , C-vitamin er "en af de sikreste og mest effektive næringsstoffer . " Dens ydelser menes at omfatte beskyttelse mod kræft , slagtilfælde og øjensygdom , samt forbedring af hudens sundhed og immunforsvaret .

Vitamin C efter operation


Den Bastyr Center for Natural Health forklarer at C-vitamin er vigtigt at fastholde en sund blodkarrene , så reducerede niveauer af C-vitamin fører til overskydende post-kirurgisk blødning . Efter operationen kan der være et øget behov for C-vitamin for at hjælpe med healing , metabolismen af anæstesi og til at hjælpe din krop med at bekæmpe infektioner .

C-vitamin og urinvejsinfektion

C-vitamin forhindrer vækst af visse bakterier ved at gøre urinen mere surt. Det er vigtigt at beskytte din krop mod urinvejsinfektioner , som du vil være mere sårbare over for dem på grund af din urostomi . I " En nybegynders guide til Urostomies , " Stomi Klinisk sygeplejerske Stephanie Day anbefaler drikke masser af tranebærsaft , som er en god kilde til C-vitamin , samt at tage C-vitamin kosttilskud som relativt store doser er nødvendige for at forsure urinen til det krævede omfang at minimere risikoen for infektion . Høje doser af C-vitamin kan også interagere med nogle andre lægemidler du tager , så det er vigtigt at drøfte med din læge, inden der træffes afgørelser til selv-medicinerer .

Case Study

En peer-reviewed artikel i Canadian Medical Association Journal i 2006 undersøgt anvendelsen af højdosis C-vitamin behandling gives intravenøst for symptomer på terminal cancer . En af patienterne havde multiple tumorer der er forbundet med muskel-invaderet blærekræft , der var blevet skåret . Patienten nægtede kemoterapi eller strålebehandling og valgte at blive behandlet med et kursus af intravenøs C-vitamin terapi i stedet . Ni år senere , var manden rapporteret til at være ved godt helbred uden tegn på kræft . Mens rapporten ikke påstå, at C-vitamin på nogen måde kur kræft , men det betyder, at der kan være nogle anti-tumor effekt med højdosis intravenøs C-vitamin rapporten kun refereres tre patienter og folk gør nogle gange ind perioder spontan uforklarlige remission . Rapporten konkluderer, at i lyset af alt bevismateriale , "yderligere klinisk undersøgelse med hensyn til sikkerhed og effekt af intravenøs C-vitamin er berettiget . "
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------