Position: sygdoms > 8 >

amoxicillin lotion til acne

   Acne er en hudsygdom , der forekommer oftest i mennesker alderen 12 til 24 år. Dog kan akne forekomme på ethvert tidspunkt i livet hos både mænd og kvinder . Det kan forekomme specielt hos kvinder, som er præmenstruelle . Da acne er forårsaget af bakterier , kan det behandles med amoxicillin . Amoxicillin er et antibiotikum , der anvendes til behandling af forskellige former for infektioner forårsaget af bakterier . Hvis du opdager, at over -the-counter acne medicin ikke virker , kan du overveje at amoxicillin lotion til acne

Du skal bruge: .
zipping fryseposer .
Plastic indkøbsposer .
Opvaskemiddel .
Sprit .
Håndklæde .

Acne Årsager


Acne er forårsaget af hårsækkene bliver tilstoppet med olie og døde hudceller og efterlader huden ikke plads til at ånde og giver bakterier til at vokse . Acne kan være forårsaget af hormoner , gener eller en bivirkning af en medicin , du er på .

Sådan Amoxicillin virker


Amoxicillin hører til i den penicillin kategori af narkotika . Dens opgave er at bekæmpe bakterier i kroppen . Amoxicillin er normalt bruges til at bekæmpe øreinfektioner , øvre luftvejsproblemer , lungebetændelse og andre infektioner . Dog kan amoxicillin bruges i en lotion form for acne , da det er det, acne er-en ophobning af bakterier

Typer af Acne


Der er forskellige typer af acne , og amoxicillin lotion kan arbejde godt for . nogle af dem . For eksempel , opstår hudorme når dine porer er delvist blokeret . Bakterier og døde hudceller og sebum kommer til overfladen af huden , som derefter blive udsat for luft og elementer , dreje sort .Whiteheads er forårsaget af dyb pore blokering . Fordi der ikke er mødested for pus at dræne , olieforekomsten sker , forårsager hævede bump og inflammation .papler er små lyserøde bumps , der er betændt og følsom over for berøring .

Aktuel Antibiotika

Selvom acne kan behandles med oral antibiotika , der er aktuelle antibiotika såsom amoxicillin lotion til acne , der kan bruges i stedet , som regel med færre bivirkninger end oral medicin . Amoxicillin lotion til acne virker ved at dræbe det, der kaldes Propionibacterium acnes bakterier . Topiske antibiotika såsom amoxicillin lotion holder porerne åbne og reducerer inflammation .

Side Effects

En hyppig bivirkning af topiske antibiotika for acne er tør hud . Også, hvis du bruger antibiotika lotion , skal du beskytte din hud mod solen som den aktuelle antibiotika får din hud til at blive alt for følsomme og mere tilbøjelige til at brænde . Det er vigtigt at følge din hudlæge anvisninger , når du bruger amoxcillin eller enhver anden form for medicin med henblik på at maksimere dens fordele og minimere eventuelle bivirkninger .

Advarsel

Du må ikke bruge denne medicin , hvis du er allergisk over for amoxicillin eller nogen andre penicillin antibiotikum .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------