Position: sygdoms > 8 >

epilepsi og økonomisk hjælp

   Epilepsi opstår, når hjernen misfires , der forårsager enten kramper eller en kort periode på bevidstløshed . De, der har epilepsi har brug for at se en læge regelmæssigt, og behovet for at tage medicin for at kontrollere beslaglæggelse aktivitet . Udgifter til hyppige ture til lægen og omkostningerne ved månedlige recepter kan være økonomisk afdrypning . De, der kæmper for at betale for den nødvendige lægebehandling og recepter bør søge finansiel bistand

Betydning


Ifølge Epilepsi Foundation , epilepsi påvirker mere end 3 millioner mennesker i USA . Mange personer, der berøres af epilepsi kæmpe for at betale for månedlige recepter . Beslaglæggelse medicin kan koste $ 100 eller mere hver måned .

Typer


Typer af finansiel bistand til rådighed for mennesker med epilepsi omfatter recept bistand og stipendier . De Epilepsi Foundation og anden receptpligtig bistandsprogrammer yde receptpligtig medicin bistand til personer med epilepsi . Den Epilepsi Life Links program giver sommerlejr og college stipendier til unge med epilepsi . Også Pfizer medicinalvirksomheden uddeler college stipendier til gymnasieelever med epilepsi hvert år .

Tidsramme


Den Epilepsi Foundation vil betale for en recept året . Andre langfristede recept bistandsprogrammer kan findes på pparx. org . Langsigtede programmer typisk fortsætte med at yde bistand , så længe medicinen er nødvendig for at kontrollere epilepsi .

Overvejelser

I nogle tilfælde kan epilepsi være alvorlig nok til at kvalificere de berørte individuelle for offentlig støtte som Social Security , Medicare og Medicaid . Ifølge den Epilepsi Fonden kan mere end én grand mal anfald per måned eller mere end en petit mal anfald om ugen kvalificere en individuel for at få hjælp . De, der kan modtage, bør ansøge om bistand i forbindelse med Social Security Administration enten personligt eller online på socialsecurity. gov . Disse ældre end 65 , kan kvalificere sig til Medicare og der er yngre end 18 , kan kvalificere sig til Medicaid . Medicare og Medicaid yde læge besøg bistand og medicin bistand .

Advarsel

Den Epilepsi Foundation advarer om , at mange virksomheder lover at hjælpe med recept koster kun efter individer betale for et medlemskab . Disse programmer bør undgås . De programmer tilgængelige via Epilepsi instituttet og dets partnere koster ikke noget .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------