Position: sygdoms > 8 >

halotest 25 bivirkninger

   Håndkøb kosttilskud ( OTCs ) markedsføres at have lignende eller i nærheden af lignende resultater på en brøkdel af prisen for receptpligtig medicin . Halotest -25 er en OTC udviklet af PowerLab Nutrition støtte enkeltpersoner, der er aktivt søger at opnå lean muskel ved at arbejde ud . Halotest -25 er beregnet til at øge testosteron niveauer hos voksne mænd , der spiser produktet . Dette tillæg er vist sig at levere nogle bivirkninger hos brugere

Funktion


Nogle mænd interesseret i at opbygge muskler se til ernæringsmæssige , vitamin eller hormonel supplementer til støtte i deres nyttiggørelse og forstærke deres fitness gevinster . Halotest -25 blev skabt af PowerLab Nutrition som en OTC prohormone supplement . PowerLab Ernæringsanprisninger , at " Halotest -25 fremmer hurtig muskel størrelse og styrke , øger energi niveau og libido , og vil ikke konvertere til østrogen . "Halotest -25 var udviklet til at fungere som en prohormone supplement og øge kroppens evne til at producere testosteron . Ifølge artiklen "Hvad er Testosteron ? " offentliggjort på Androgel. com , " Testosteron er fundet i pattedyr og opretholder sex, seksuel funktion , muskelmasse , styrke , humør og energi niveauer . "Det sidste produkt påstand er vigtigt, fordi hvis en testosteronforøgende supplement gerne Halotest -25 skulle konvertere til østrogen inde i kroppen, ville de mandlige brugeren til at finde sig selv at miste muskel , udvikle kvindelige lignende funktioner , og lagring af kropsfedt i stedet for at øge muskelmassen .

Baggrund


Halotest -25 kan lyde bekendt nogle, som er kommet igennem hele produktets navn Halodrol-50 . Halodrol -50 , fremstillet af Gaspari Nutrition , blev klassificeret som en ulovlig steroid af den føderale regering på grund af sin styrke . Halotest -25 i øjeblikket ikke har den samme styrke som Halodrol -50 og ikke anses for ulovlig . Lokale statslige love og forbud mod sådanne produkter kan ændres uden offentlig meddelelse at gøre produkter , der er lovlige i nogle stater ulovligt i andre .

Eksterne Side Effects


Producenten af Halotest -25 viser, at de potentielle bivirkninger af sit produkt er lave . Nogle brugere kan opleve, at med kroppens indre stigning i testosteron de kan se nogle hud pletter eller zits . Producenten tilbyder ikke en behandlingsmulighed for hud pletter under Halotest -25 . PowerLab Ernæring kun foreslår, at pletter eller bumser vil ophøre efter ophørende brugen af produktet .

indre Side Effects

Halotest -25 anses for at være hepatoxic ( et stof, der øger lever værdier ) . Høje levertal er et tegn på , at leveren er under en masse stress , da det filtrerer kroppen af det indtages stoffer .Således som Halotest -25 er methylerede (tilsætning af methyl gruppe til en stoffets kemiske struktur ) , vil behovet for at passere gennem leveren et par gange hver gang du indtager det for leveren til at metabolisere stoffet og lade kroppen at optage det . Det er her stress på leveren sker over tid .

Advarsel

De fleste , hvis ikke alle prohormone supplere produkter leveres med en 18- eller-ældre rådgivende med hensyn til alder , hvem der kan bruge produktet og erfaring ringe eller ingen bivirkninger . Langsigtet hormon ubalancer kan opstå , hvis et sådant produkt er forbrugt , når brugeren er endogene ( intern ) hormon produktion er ikke modnet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------