havearbejde værktøjer til arthritis
Position: sygdoms > 8 >

havearbejde værktøjer til arthritis

   Når en person er plaget af gigt , kan det gøre den enkleste opgaver , såsom at binde en sko eller fjerne et låg fra en krukke , meget vanskeligt at . opnå såvel som smertefuld . Hvis du er en gartner og ønsker at fortsætte med at forfølge denne passion på trods af din gigt , der er redskaber og tilbehør specielt designet til at rumme dem, der lider af smertefulde lidelser .

Ergonomisk korrekt værktøj

Overvej at købe ergonomisk korrekte haveredskaber , dem der giver dig mulighed for at få et bedre greb om dine værktøjer og ikke få din gigt hænder unødig stress . Easy-grip værktøjer har skridsikre håndtag , er let og føles blød . Hvis du har hånden begrænsninger som følge af gigt, ergonomiske håndtag på disse haveredskaber hjælpe din hånd og håndled ophold i en naturlig stilling , hvilket reducerer stress på hænder og håndled .Når du brug for værktøjer , der kræver , at du bruger hele din arm , og ikke bare dine håndled og hænder , bruge værktøjer , der har lange håndtag , der gør det muligt for dig at undgå at bøje og nå og også øge løftestangseffekten , når du greb værktøjerne . Dette vil reducere stress i dit smertende led .

Slange

Køb en let sammenrullet slange , der ikke bliver viklet og der automatisk rebounds til 3 meter . Dette eliminerer behovet for at trække vand ud til din blomster eller haven . Desuden bør enhver, der har behandlet en traditionel haveslange ved, hvordan håbløst besværlig de kan være. Tovtrækkeri med en genstridig slange er ikke, hvad en gigt person har brug for at beskæftige sig med .

Handsker

Gigt dag Magazine anbefaler iført latex kirurgiske handsker i stedet for almindelige havehandsker , fordi de vil give dig mulighed for at forstå din haveredskaber og planter nemt . Regelmæssig havehandsker er besværlige og gøre det vanskeligt at føle, hvad du har brug for at føle . Selvfølgelig , hvis du er allergisk over for latex holde fast i den traditionelle klud eller læderhandsker .

ærmemanchet og Have Seat Caddy

Køb armstøtte manchetter , så du kan udnytte styrken af din overarm og underarm . Overvej at bruge en have sæde caddie , hvis du ikke længere kan knæle komfortabelt på grund af gigt knæ . Caddy har en skuffe , hvor du kan sætte dit haveredskaber . Sid på din have sæde caddie og ukrudt væk .

Hævet Have

overveje at etablere en hævet have, som er en fod eller mere over de omkringliggende jorden . Denne måde , vil du ikke nødt til at bøje mig ned , bøje sig over og squat så meget , når du arbejder i haven . Byg din rejst haven højden , der er mest behageligt for dig . Hævet haver kan så tilgængelig at selv forbeholdt kørestole kan fortsætte havearbejde .

Stretch

Brug korrekte værktøj samt specifikke teknikker udvide bevægelsesområde bemærker Fortino Gonzalez der er fysioterapeut på Ortho Sports Inc. Før du går ud til haven , lave nogle strækøvelser , som vil varme op dine muskler . Prøv at indarbejde motion ind i din daglige rutine , fordi det vil holde dig mere smidig og adræt . Hvis du ved , at du vil være hug i din have , praksis gør squats .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------