Position: sygdoms > 8 >

hjertets defibrillering af sygeplejersker

   Når du oplever hjertestop , dit hjerte stopper slå . Det kan stoppe slå som et resultat af en åbenlys sygdom eller en skade , eller også stoppe uventet for en række forskellige årsager . Når dette sker, kaldes det "pludselig hjertestop . "Ifølge American Heart Association , hjerneskade begynder efter 5:56 minutter og død kan forekomme inden for minutter , medmindre du er defibrillated . Med indførelsen af automatiske eksterne defibrillatorer ( hjertestartere ) sygehuse og sygeplejersker er revurdering rolle noncritical sygeplejersker i defibrillering og brug af hjertestartere .

Defibrillator Historie


I 1947 var Dr. Claude Beck den første til at bruge en defibrillator med succes. Det var på en 14- årig dreng under operationen. Senere blev Becks defibrillator bruges på patienter i andre indstillinger end det kirurgiske suite . I 1950 Becks genoplivningsudstyr teknik blev brugt til at uddanne andre hjerte- specialister . Over 3. 000 læger og sygeplejersker modtaget undervisning i løbet af de næste 20 år, men defibrillator bruge var generelt begrænset til den kritiske plejepersonalet og kode teams .

defibrillatorer på hospitaler


overlevelse efter hjertestop på et hospital er direkte relateret til den hurtige reaktion af medicinsk uddannet personale til at udføre defibrillering . For hvert minut du går uden procedure efter anholdelsen , din Overlevelsesraten falder med 7 til 10 procent . I fortiden var de fleste af hospitalets personale uddannet til at bruge hjertestartere i kritiske pleje områder som skadestuer og kardiologiske intensivafdelinger ( CICU ) . Dette skyldes ofte forsinkelser få personale og udstyr-ofte kaldet " crash team "-for patienter uden disse kritiske pleje afdelinger . Fra 2006 Fælles Kommissionen Akkreditering af Healthcare organisationens håndbog for sygehuse erkendt problem, når det tilføjes, at " Genoplivning tjenesteydelser [ skal være ] til rådighed i hele sygehuset . "

Automatisk eksterne defibrillatorer


Den automatiske eksterne defibrillator ( AED ) var oprindeligt planlagt som et redskab for akut lægehjælp teams ( EMT ) . Som teknologien forbedres, og fordelene blev mere indlysende ; antiepileptika blev mere tilgængelige for den brede offentlighed. I dag er det ikke usædvanligt at se AED'er i lufthavne , golfbaner , fodboldstadions , indkøbscentre , plejehjem og endog fængsler . Sygehuse har dannet kode udvalg til at studere defibrillering gange i noncritical områder i et forsøg på at udvikle de mest effektive protokoller for levering uanset udstyr .

Sygeplejersker

Sygeplejersker er omdrejningspunktet i kontakt med patienter og pleje på et hospital . Som tilgængeligheden af hjertestartere voksede , til undersøgelser afgøre den bedste AED protokoller opfordrede til at udnytte de sygeplejersker bemandet i noncritical pleje områder for at skabe proceduren . I 2005 rapporterede Boston Medical Center på deres tostrengede system , der tillod brugen af hjertestartere ved sengekanten sygeplejerske , og derefter manuelt defibrillatorer ved koden gruppen, når den ankom . En stor indsats i forsøgsperioden var at samle feedback fra de involverede sygeplejersker . Ifølge den august 2005 spørgsmålet om " Critical Care Nurse , " sygeplejerskerne , som brugte antiepileptika " . . . rapporterede en høj grad af tilfredshed og mente, at antiepileptika bør tages i betragtning noncritical områder af hospitalet . "

Fremtiden

AED uddannelse for noncritical sygeplejersker betaler betydelige fordele på mange måder . Antallet af hospitalspatienter , der udløber fra pludselig hjertedød ( SCD ) er faldet , og flere sygeplejersker reagerer på livstruende situationer , hvor de konfronterer dem . Bevæbnet med deres forståelse af deres værdi , er sygeplejersker blevet en vokal gruppe, som kalder for at placere flere hjertestartere på offentlige steder . I fremtiden kan vi forvente , at sygeplejersken defibrillering vil blive en rutine færdighed .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------