Position: sygdoms > 8 >

hvad er dele af en defibrillator ?

   Et internt cardioverter defibrillator ( ICD ) er en implantable anordning , der overvåger den naturlige elektriske aktivitet i hjertet for afvigelser , der ikke er forenelige med livet . Interne defibrillatorer er meget sofistikeret computere, der behandler data via sensor fører placeres i en eller flere afdelinger af hjertet . De vigtigste komponenter i en defibrillator er , kan en eller flere sansning kundeemner og et særligt bly , der er nævnt som en chokerende spole .

Can


Den største del af enheden er boliger til kredsløb og batteri enhed . Navnet for dette hus er kan, som i en sodavand eller sardin kan . Nogle misidentify dåsen som bare et batteri . Mens batteriet er placeret i kan, så er de komponenter , der muliggør programmering af behandlinger specielt til grunden patienten har implantation . De kan også gemmes oplysninger til analyse af enhedens samlede funktion .

Det ledende Wires


Et lead er de mere almindelige navn for nogen af de ledninger , der spire fra dåsen . Ledningerne er manøvreret ind i hjertet og placeres i den relevante afdeling , hvor patienten har brug for behandling. De fleste defibrillatorer har evnen til at rumme op til tre forskellige kundeemner . Afhængigt af årsagen til implantation , kan en bly placeres i højre forkammer og både højre og venstre ventrikler . For alle defibrillatorer , placerer kirurgen en bly i højre hjertekammer .

Atrial Bly Funktion


Kirurgen lægger en atriel føre højre atrium , hvis patienten behov for at anvende både pacemakeren og defibrillator funktioner på enheden . Den atrielle bly giver denne konfiguration til kunstigt tempo i hjertet af to metoder . Den første er en konstant indstilling , hvor pacing fører indleder hver elektrisk impuls , der får hjertet til at trække . Den anden er en periodisk indstilling , der tillader hjertets egen elektriske rytme til at udløse sammentrækning , vil alligevel også gøre op for eventuelle slår hjertet ikke signal på egen hånd.

Ventrikulær Bly Funktion

En ICD kan rumme to ventrikulære kundeemner. Den højre ventrikel bly er standard på alle interne cardioverter defibrillatorer . Læger almindeligvis henviser til dette bly som den chokerende spolen , fordi det leder energien fra defibrillator . Kirurgen kan også placere en venstre ventrikel føre til at hjælpe hjælpe et hjerte med en lav uddrivningsfraktion , eller dårlig slagvolumen , at kompensere for strukturelle svagheder , der forringer helbred på grund af cardiomyopathic-relaterede asynkrone kontraktilitet .

specifikke oplysninger om den rigtige Ventrikulær Bly

Hos patienter , som har en ellers normalt fungerende hjerte uden electrophysical værdiforringelse , kan en ICD med kun en højre ventrikel bly være placeret som en sikkerhedsforanstaltning om en nedsat ejektionsfraktion . I disse tilfælde kan hjertestarteren fungerer kun som en sensor . Hvis ICD registrerer en terminal hjertearytmi , det oplades det interne batteri forsyning og udledning af energi gennem de chokerende spole , i et forsøg på at returnere hjerte til en levedygtig hjerterytme .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------