Position: sygdoms > 8 >

hvad er negativer for at tage Breast Actives ?

   I jagten på større bryster det lader til, at kvinder vil forsøge næsten alt . Fra naturlægemidler kosttilskud og bryst pumper til kirurgi og cremer , synes store bryster til at appellere til en masse kvinder . Ikke alle kvinder er dog villige til at blive opereret for at opnå den kop størrelse , de ønsker . Proceduren kan være dyrt og restitutionstid er involveret . I stedet er cremer og piller kendt som Breast Actives brugt i håb om at opnå en mere fuldstændig buste

Identifikation


Breast Actives er en serie af naturlægemidler kosttilskud kondenseret i en pille . De er ofte består af mælkebøtte rod , bukkehorn , velsignede tidsel , tang , fennikel , vilde brøndkarse , dong quai og havreklid . Producenter af Breast Actives påstand om, at urter i deres piller gå igennem en omhyggelig udvælgelsesproces og derefter blandet sammen i den helt rigtige mængder for at sikre, at brystforstørrende vil blive en succes og vil ikke give bivirkninger til dem, der tager dem.

Nogle af de negative virkninger, som en person kan opleve fra Breast Actives er en allergisk reaktion på urter , der er indeholdt i pillerne , og en negativ virkning fra blande urter i Breast Actives med medicinering.

Funktion


Breast Actives er meningen at øge en kvindes buste størrelse . De urter, pillerne indeholder menes at øge en kvindes naturlige hormon niveauer , derved stimulere bryst vækst og stigende bryststørrelse . Mere specifikt er det østrogen niveauer i en kvindes krop siges at øge , når du tager Breast Actives . Pillerne imidlertid ikke indeholder nogen østrogen , som de forventes at være helt består af naturlige urter og ingen kemikalier

Overvejelser


Kvinder , der ammer eller gravide ikke kan tage Breast Actives . . Desuden kan de ønskede resultater ikke ske så hurtigt som brugeren ønsker . Breast Actives kan tages løbende op til seks måneder. Kvinder, der tager Breast Actives bør undgå produkter, der indeholder koffein . Pillerne skal tages på samme tidspunkt hver dag, hvilket måske ikke være muligt for nogle kvinder . Ud over at tage piller , kan kvinder , der søger en større buste også nødt til at bruge en creme til at opnå de ønskede resultater .

Teorier /Spekulation

Mens Breast Actives siges at være naturlig og ikke forventes at forårsage nogen negativ bivirkninger , er der ingen konkrete beviser for , at kvinder ikke har oplevet negative bivirkninger . I virkeligheden er der ingen beviser for, at pillerne er sikkert at tage , enten . Fordi der er ingen tilgængelige oplysninger om langsigtede bivirkninger , idet Breast Actives bør overvejes nøje . Hvis der er nogen tvivl om , hvorvidt Breast Actives er sikre , bør en læge konsulteres .

Advarsel

Selv om det er sandt , at østrogen fremmer bryst vækst , det er også sandt, at det fremmer vækst af væv i livmoderen . Et af de vigtigste ingredienser i p- piller er østrogen . Derimod har en anden hovedingrediens i p- piller er progesteron . Fordi østrogen stimulerer vækst af væv , skal progesteron også medtages at modvirke væksten processen . Breast Actives , på den anden side ikke indeholder progesteron , hvilket betyder , at mens østrogen er at fremme vækst af væv , er der intet at modvirke , at vækst , så risikoen for kræft er noget, der bør overvejes .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------