Position: sygdoms > 8 >

hvordan man kan rense en luft stemmer

  En luft stemmer kan være et nyttigt alternativ til at skulle bære en gipsafstøbning efter en skade . Med luft kaster , er din brudt kropsdel understøttes af en oppustelig liner , der giver dig lidt mere frihed-såsom at kunne gå på en brækket ankel eller fod-end en gipsafstøbning tillader . Da de er slidte konstant , luft kaster kan få ganske beskidt og ildelugtende , hvilket er grunden til at vide, hvordan man kan rense en er det vigtigt at holde det sanitære mens dit brækkede knogler tage sig tid til at helbrede

Du skal bruge: .
Vand .
Mildt vaskemiddel .
Badekar eller vask .
Klud.

Hvid eddike .
Svamp.


1 .
Fjern luften stemmer fra din krop ved forsigtigt at løsne alle sine krog-og-look befæstelser strips og langsomt trække den væk fra huden .


2 .
Træk skumindlæg i din luft stemmer og suge det i varmt vand , og nogle blide vaskemiddel i 15 til 20 minutter i et badekar eller vask . Brug en ren klud eller svamp til at skrubbe off enhver pletter eller pletter , der kan have ophobet.
3 .
Kør din skumindlæg under koldt vand , indtil du har skyllet alle de sæbe ud af det , derefter forsigtigt vride indsætte ud én gang og lad det lufttørre i et par timer i sollys eller i fire eller fem timer uden sollys .
4 .

Hæld en kop hvid eddike i en lille spray flaske med u00BC kop vand og ryst flasken for at blande opløsningen godt . En helt naturlig renere er bedst at bruge , som kemiske rengøringsmidler kan irritere følsom hud . hvid eddike er en god lugt Neutralizer og skimmel og kim dræber
5
Spray plastoverflader af din luft støbt og tør dem ned med en svamp . Sørg for at du får alle overflader, således at du fjerner alle de rester , der bygger op på din stemmer.

gode råd og advarsler


 • Spørg din læge til et par af skum foring til din luft stemmer , så du ikke behøver at vente på en til tørre , før du sætte din stemmer på igen.
 • Vask dine luft kastede tre gange om ugen for at holde lugte og rester fra byggeri op. Hvis du har en fod luft stemmer, fjerne luften stemmer dagligt, og lagt på en ren sok hver gang .
 • For øget lugt kæmper for en fod støbt , kan du hælde en lille smule bagepulver i dine sokker for at holde din mund tør og neutralisere sved og rester lugt .
 • aldrig tørre skummet liner med en tørretumbler eller nogen form for varme , da dette kan beskadige skum .
 • Det kan være bedst at have en ven eller et familiemedlem vask dine luft stemmer skum for dig , hvis du har en fod stemmer, chancerne er du har begrænset evnen til at gå og ikke ønsker at risikere at falde eller glide på brækket ben eller fod .
 • Følg alle instruktioner din læge giver dig for iført en luft stemmer og fjerne det .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------