Position: sygdoms > 8 >

mærker fra acne

   Have acne er svært nok for nogen . Det sker især i teenageårene , men er et problem for voksne også . Sekundært til den bumser er på mærkerne og ardannelse , der kommer med dem . De er lige så følelsesmæssigt smertefulde-og i modsætning til akne , kan de være permanente

Pustler


Der er mange typer af acne , men normalt kun nogle efterlade mærker . Hvis du har acne , du sandsynligvis have pustler . De er en rød cirkel med en gul eller hvid center , og er fristende til pop . Ikke en god idé . Hvis acne er alene tilbage , er chancerne for ardannelse gå ned . Sort hoved og hvide hoveder er fristende at udvinde . Hvis forkert ekstraheret, de kan ar . Denne slags ting er bedst at overlade til de professionelle-. overveje en hudlæge eller en æstetiker

papler


Et af de værste syndere er papler . De er betændt . De gør ondt , og at de ikke har et hoved . Papules er betændt , rødt, ømt buler uden hoved . Klemme eller røre en papel , uanset hvor fristende , er ikke en god idé og vil sandsynligvis efterlade mærker . Mærker kan falme , men det tager omkring et år , og de kan ikke gå væk , men i stedet føre til ardannelse .

Cystisk Læsioner


Cystisk læsioner , også kaldet akne cyster , er de mest ubehagelige og mest smertefulde type af acne . De udvikler på overkroppen , herunder i ansigtet og på halsen . De er let identificeres , fordi i modsætning til andre bumser , de udvikler hårdt , ømt klumper under huden . Hvis de ikke bliver behandlet , vil cyster gå dybere ind i huden og forårsager infektion og ardannelse .

Behandling

Hvis du virkelig ønsker at stoppe der mærker , du har brug for at forhindre dem i at komme af med din acne . Dokumenteret behandlinger omfatter antibiotika og høje niveauer af vitamin A i en creme , eller mundtligt . ( Disse kan være potentielt farligt . Diskuter dette med din læge . ) Må ikke klemme dine bumser . Hold dit ansigt ren med en benzoylperoxid sæbe . Brug solcreme , da det forhindrer solpletter og kan hjælpe din mærker lette . Det er bedst at rydde op i din hud , før du anvender nogen form for ar eller mærke behandling .

Hope

For dem håber at slippe af med deres ar i mellemtiden ( og hvem gør ikke ? ) er der muligheder . Den ene er en høj dosis af vitamin A creme . Tal med din læge om , hvad der ville være passende .Microdermabrasion er en anden mulighed for at fjerne mærker . Selv om det ikke virker meget godt på cystisk acne 's ar eller dybe rynker , det er ganske effektiv til mere overfladiske mærker og rynker . Det er smertefri , hurtig og ikke kræver dag for inddrivelse . Hvis du bruger en A-vitamin creme , ophøre for ugen før microdermabrasion .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------