Position: sygdoms > 8 >

metabolisk syndrom genetisk forskning oplysninger

   I 1988 foreslog World Health Organization ( WHO ) udtrykket " metaboliske syndrom " at henvise til en klynge af symptomer, som øgede risikoen for hjerte-kar- sygdomme , skriver L. Groop i marts 2000 spørgsmålet om British Journal of Nutrition . Disse symptomer omfatter abdominal fedme , glukose intolerance , højt blodtryk og højt fedtindhold i blodet . Metabolisk syndrom påvirker millioner af amerikanere og synes at forekomme i familie klynger . I det sidste årti , har meget forskning gået ind identificere genetiske links til metabolisk syndrom og finde arvet modtagelighed for udviklingen af disse betingelser .

Thrifty Gener


Ifølge Groop 's forskning , sparsommelige gener er dem , der engang var nødvendigt for at overleve : de er ansvarlige for at opnå optimal energilagring . Disse gener , der er berørt af miljømæssige udløser , indflydelse fedt og sukker metabolisme og kan øge risikoen for at udvikle metabolisk syndrom .

Gene links Identificerede


En undersøgelse offentliggjort i et 2003 nummer af The Journal of Clinical Endokrinologi og Metabolisme identificeret gener gået ned gennem familier , der er forbundet med øget risiko for metabolisk syndrom . Genetisk forskning på 99 hvide familier og 105 sorte familier af Dr. Claude Bouchard og hans kolleger forskerne fundet kromosom regioner, der forbindes med hjerte-kar- sygdomme , diabetes og metabolisk syndrom i undersøgelsens deltagere . Identifikationen en dag kunne hjælpe lægerne skærmen på risikopatienter .

Gener og Ernæring


Forskere fra Trinity College i Irland rapport , at en genetisk profil kan hjælpe personliggøre kost for patienter , så de er mindre tilbøjelige til at udvikle metabolisk syndrom . 2006-revisionen foreslås det , at gener og næringsstoffer interagere på bestemte måder , og at en ændring fedtsyrer i kosten kunne reducere opståen og progression af metabolisk syndrom symptomerne.

gener for koldt klima

University of Chicago forskere har opdaget , at gen variationer , der tillod folk at migrere til og tolerere koldere klimaer kan gøre dem mere sårbare over for at udvikle metabolisk syndrom . Nogle af de gener, kan beskytte mod sygdom , mens andre øge risikoen . Det har længe været kendt , rapporter " Science Daily , " at folk, der bor i kolde regioner fylder mere og har mere generelt kropsfedt end dem, der bor i varmere klimaer . De gener , der hjalp os med at holde på varmen og overleve kan øge appetitten , blodsukker , kolesteroltal og fedt oplagring og regulere energi niveauer . Professor Anna Di Rienzo siger , at i dag , med øget tilgængelighed af føde , højt kalorieindhold indhold af fødevarer og teknologi , der mindsker behovet for produktion af varme ved kroppen , kan disse gener være en ulempe snarere end en fordel .

døgnrytmen

Vores interne biologiske ure påvirke stofskiftet og fysiologi . Nylige genetiske undersøgelser har vist, at skifteholdsarbejde , søvnmangel og regelmæssig udsættelse for stærkt lys om natten har forstyrret døgnrytmen for mange mennesker . En gennemgang af de undersøgelser offentliggjort i 2009 spørgsmålet om aktuelle udtalelser i Kardiologi fandt , at forstyrrelse af denne interne urværk kan gøre generne udtrykker sig på måder knyttet til metabolisk syndrom . Disse " ur gener "er også udtrykt i fedtvæv hos mennesker fører anmeldere til at teoretisere , at metaboliske forstyrrelser kan påvirke døgnrytmen og forstyrrelser i døgnrytmen kan påvirke ekspressionen af gener forbundet med metabolisk syndrom .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------