Position: sygdoms > 8 >

spironolacton øre - ringetoner bivirkning

   Spironolacton er en medicin , der bruges til at behandle en række spørgsmål . Der er dog en række overvejelser at tage hensyn til , når man tager spironolacton , herunder bivirkninger , der kan være forårsaget af lægemidlet . Tinnitus eller ringer for ørerne , er en af disse bivirkninger

Spironolacton

Spironolacton anvendes til behandling af mennesker, hvis organer producerer for meget aldosteron , et naturligt produceret hormon , samt lave kalium , væskeophobning og lever , hjerte og nyrer sygdom . Det kan forårsage tinnitus , når den kombineres med furosemid . Spironolacton kombineres med furosemid for at øge mængden af urin udskilles , hvilket reducerer væske i kroppen .

Side Effects

Al medicin kan forårsage uønskede bivirkninger . Imidlertid bør disse falde over tid, da din krop vokser vant til virkningerne af narkotika . Samt tinnitus , spironolacton og furosemid kan medføre, at du til at opleve gigt , seksuel dysfunktion , uregelmæssig menstruation , bryst vækst , hovedpine , svimmelhed , muskelkramper , tør mund og udslæt . Alvorlige bivirkninger , som indikerer et problem med , hvordan din krop er der beskæftiger sig med medicin omfatter diarré , opkastning , kramper og tinnitus .

Tinnitus

Tinnitus er en term, der anvendes til at beskrive en ringen for ørerne . Tinnitus kan være en bivirkning af spironolacton , når det er blandet med furosemid . Hvis du oplever tinnitus , mens De tager spironolacton og furosemid , bør du kontakte din læge straks , da tinnitus også forårsaget af andre alvorlige lidelser , såsom hjernetumorer . Tinnitus kan også føre til svimmelhed og forvirring , som kan forårsage alvorlige skader ved uheld .

Behandling

Som tinnitus er normalt et symptom på en anden lidelse eller en bivirkning af medicin , kan det sædvanligvis behandles ved at behandle årsagen . I tilfælde af spironolacton og furosemid , bør tinnitus behandles ved at stoppe for at tage medicinen .

Alternativer

Hvis spironolacton og furosemid har forårsaget en alvorlig bivirkning som tinnitus , men du stadig nødt til at bruge et diuretikum , Der er en række af over -the-counter alternativer . Der er fire grupper af diuretika : thiazider, loop , kalium-besparende og carboanhydrasehæmmere . Spironolacton tilhører den kalium- besparende gruppe og furosemid tilhører løkken gruppen . Hvis disse lægemidler har forårsaget tinnitus , så spørg Deres apotek at anbefale medicin fra thiazid -gruppen , som chlorothiazide , methyclothiazide og polythiazide , eller carboanhydrasehæmmer gruppe , såsom acetazolamid , dichlorphenamide og methazolamide . Fordi disse stoffer hører til en anden gruppe af diuretika , er de mindre tilbøjelige til at forårsage den samme alvorlige bivirkning .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------