Position: sygdoms > 8 >

fybromyalgia forskning

   Fibromyalgi er en tilstand, der forårsager kroniske smerter i hele kroppen . Fibromyalgi smerter ofte vandrer og er ikke begrænset til et bestemt område . Symptomerne omfatter hovedpine , træthed , nedsat hukommelse , stivhed og ikke-rolig søvn , ifølge National Fibromyalgi Research Association . Mens årsagen til fibromyalgi ikke er kendt , nyere forskning tyder på en sammenhæng mellem fibromyalgi og centrale nervesystem problemer . Der er ingen kur , men der er behandlinger for forvaltningen symptomer

diagnostiske kriterier

Fibromyalgi er et særskilt sygdom , der kan opstå på egen hånd , men det sker ofte sammen med andre sygdomme som lupus og leddegigt . De diagnostiske kriterier for fibromyalgi omfatte kroniske , vedvarende smerter i mindst tre måneder. og smerter i mindst 11 af 18 lokaliteter i hele kroppen

centrale nervesystem

Flere studier har vist en sammenhæng mellem det centrale nervesystem ( CNS ) og fibromyalgi , ifølge Fibromyalgi Network . Patienter med fibromyalgi vise en lang række abnormiteter i deres bindevæv og blødt væv , der påvirker transmissionen af nerve signaler mellem væv og centralnervesystemet.

Fibromyalgi Spectrum

Ifølge forskeren Muhammad Yunus , MD , fibromyalgi er et stykke af et spektrum af forhold , han kalder Dysregulering Spectrum Syndrome . Yunus sammen Drs . Dedra Buchwald , Anthony Komaroff og Don Golenberg , har vist, at tilstedeværelsen af overlappende lidelser i 75 procent af fibromyalgi patienter .

Nedsat Gray Matter

Forskere ved University Hospital Münster i Tyskland har vist en sammenhæng mellem fibromyalgi og faldt grå stof i hjernen . Forskerne fandt det mest markante fald i grå materie i dele af hjernen , der regulerer smerte , ifølge hjemmesiden Fibroresearch. com .

Årsag

Årsagen til fibromyalgi kendes ikke , men det kan være udløst af en række betingelser . Disse betingelser omfatter : viral eller bakteriel infektion , kirurgi , skade , og påbegyndelsen af relaterede lidelser som leddegigt eller lupus . Disse begivenheder betragtes udløser snarere end årsager . De menes at udløse en genetisk disposition i nogle mennesker , ifølge Fibromyalgi Network .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------