Position: sygdoms > 8 >

hvad er milia fløde ?

   Du kan blive tilbøjelig til at få lille hvid bump omkring dine øjne , kinder eller andre områder på dit ansigt . Disse er mest sandsynligt milier , som er små overfladiske keratinholdigt cyster . De udgør da en ophobning af celler kan ikke slippe igennem det øverste lag af din hud . Milier er ikke let at fjerne , fordi de ikke har nogen pore . Der er nogle milia cremer , der bruges til at behandle denne hudlidelse

Årsager til Milia


Der er mange grunde til, at du kan have milier . Genetik spiller en rolle , idet nogle familier har tendens til at have mere hud problemer end andre. Visse hudsygdomme , såsom Porfyri Cutanea Tarda , hvor blærer på huden , kan bidrage til milier , men det er en usædvanlig lidelse . Overdreven udsættelse for sol kan bidrage til din ansigtshud bliver tykkere , og så vil din hud celler har svært ved at blive ekspanderet . En af de mest almindelige årsager til milier er at bruge tung hud-eller hårpleje produkter , der kvæle din hud . Nogle læbestifter og lip balms kan også forårsage milia omkring læberne . Fluortandpasta kunstvanding omkring læberne kan også være en faktor .

Exfoliate din hud


Hvis du har milier , eksfoliering er det første skridt , du skal prøve . Du er nødt til at holde din hud tynd og glat , så milier er mindre tilbøjelige til at danne . Dette betyder ikke, at du skal krat hårdt på din hud . Der er blide eksfolierende produkter på markedet, der kan hjælpe . Der er også hjemsted microdermabrasion systemer , der kan hjælpe med at udjævne din ansigtshud . Facial skræl og puder kan også exfoliere overfladen hudceller . Det er ikke anbefales, at du forsøger at fjerne milia af dig selv. Du kan give en infektion og gøre situationen værre .

hudforyngelse Program


Efter at eksfoliere huden på dit ansigt , vil du ønsker at koncentrere sig om en hudforyngelse program . Dette bør omfatte specielt fremstillede milia cremer . Der er flere milia cremer indeholdende ingredienser , der fremmer celle omsætningen . A-vitamin facial cremer er effektive i en hudforyngelse program . Vær forsigtig med huden omkring øjet , fordi det er meget følsom . Alle fugtighedscreme , solblokkere og nat cremer bør vælges med omhu. Der er receptpligtige cremer , som lægen kan anbefale dig , som er nyttige i at reducere milia formation .

Se en hudlæge

På trods af din bedste indsats , kan du stadig have milier , der ikke går væk . Du kan søge hjælp hos en læge, som kan udtrække milier i et sterilt miljø . Lægen vil have en lancet eller steril nål for at åbne den overliggende hud . Så en komedon extractor skubbes let mod milier og de fangne cellerne kommer ud . Dermatologer kan også give periodiske microdermabrasions eller glykolsyre skræl til at hjælpe dig med at løse dit problem . Milier på øjenlågene er bedst behandles af din læge .

Forebyggelse Milia

Du kan mindske risikoen for gentagne milier på dit ansigt ved at følge nogle få retningslinjer . Vær opmærksom på , hvad du lægger på dit ansigt . Brug ikke tunge eller fedtede cremer , der indeholder kakaosmør , hvedekim , kokosolie eller natriumchlorid . Sørg for, at dit ansigtsudtryk produkter er mærket olie-fri og ikke- tilstoppende . Exfoliate på daglig basis . Vær omhyggelig med ikke at få mousse , hårspray eller andre hårprodukter på dit ansigt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------