Position: sygdoms > 8 >

hvordan du fjerner rødme fra dit ansigt

  Der er masser af ting , der forårsager rødme i ansigtet , herunder kirtel kirurgi , thyroid medicin , overgangsalder , rosacea og spise sulfitter eller mononatriumglutamat ( MSG ) . Desværre er der ikke nær så mange løsninger på problemet med rødme i ansigtet . Laser behandlinger er en permanent løsning , men vil du sandsynligvis brug for mere end én session , og hver session kan koste alt fra $ 300 til $ 1. 500. For dem der ikke har tusindvis af dollars i den disponible indkomst , anvendelse af visse former for makeup kan tilbyde lignende resultater .

Du skal bruge:
Foundation pensel
. Pudderbørste .
Green-tonet fundament .
Gul-tonede mineral pulver .

Mirror .


1 .
Put en nikkel-størrelse klat af grønne-tonet fundament på bagsiden af din hånd . Fonde har ofte en gul eller fersken base , som gør det muligt at perfekt matcher en hudfarve . Men i dette tilfælde , har du ikke lyst fundamentet til at matche dine rød hud . Du ønsker at maskere de røde toner , og grøn vil gøre dette ganske effektivt . Virksomheder som fyldes op for evigt, Smashbox og Dermablend giver alle grøn- tonet fundament .
2 .

Dyp fundamentet pensel i fundamentet og derefter køre børsten hen over ansigtet i nedadgående strøg . Du bør starte slag i nærheden af næse og arbejde hen imod ørerne . Påfør et tyndt lag over hele ansigtet .
3 .
Kig i spejlet for steder, hvor man stadig kan se rødme i ansigtet . I disse spots kun bruge foundation børste til let anvende en anden frakke. Brug så mange frakker , som nødvendigt for at dække genstridige røde pletter .
4 .
Hæld en lille mængde mineralsk makeup i låget . Dip pulveret pensel i låget , og fjern derefter børsten og let tryk på den igen på siden af beholderen for at fjerne overskydende pulver . Den mineralske makeup vil dække de grønne og genoprette din hud til sin naturlige farve , sans den røde .

5 .
Brug penslen til at anvende pulveret i cirkulære bevægelser . Igen , bør du starte anvende pulveret i nærheden af næse og arbejde ud mod ørerne .
6 .
Kig i spejlet og kontrollere, at pulveret er blevet anvendt jævnt . Områder , hvor du kræves en masse grønne fond kan have brug for en anden frakke og tredje lag af pulver . Brug pudderbørste til at foretage de nødvendige rettelser.

gode råd og advarsler


 • Brug fonde og pulvere , der indeholder solcreme . En solskoldning vil kun forværre din rødme i ansigtet .
 • altid bruge pensler for at anvende din makeup . De er langt mere skånsom end svampe og tykke applikatorer .
 • Hvis din foundation er cakey eller ser maske-lignende , kan din hud være for tør , og du bør bruge en ikke-irriterende fugtgivende spray , før der nogen makeup .
 • Når du vælger et mineral makeup , de bedste ting at gøre, er teste farven på din hals . Vil du ønsker farven på dit ansigt til at matche farven på din hals .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------