Position: sygdoms > 8 >

hvordan man skal behandle menstruationskramper og smerte

   Er det givet, at hver måned i en kvindes liv har til at omfatte et par dage med ekstrem ubehag og smerte ? Menstruationskramper pest utallige kvinder , og ubehag kan variere fra mild til svær , men det er muligt at behandle kramper og lindre smerter forbundet med din månedlige cyklus . Smerter fra en menstruationscyklus ofte påvirker maven og bækken området , men nogle gange kan smerter stråle på ryggen . Kramper og smerter har en tendens til at aftage med tiden , men hvis du har brug for øjeblikkelig nødhjælp , over -the-counter -produkter og naturmedicin er meget effektive og tilbyde langsigtede behandling .
1 .
Brug over -the-counter smertestillende medicin til behandling af menstruationssmerter . Ibuprofen og acetaminophen bidrage til at mindske bækken og rygsmerter knyttet til din menstruationscyklus . Nogle medikamenter såsom Midol er agtede at lindre menstruationssmerter , men har også koffein som en ingrediens . Tag al medicin som anvist .
2 .
Kør et varmt bad og slappe af i det for at lette dine muskler . Bremse muskelsammentrækninger og lette nedre mave -og rygsmerter .

3 .
Påfør en varm klud eller varmepuden . Dyp en klud i varmt vand og gælder for ømme kropsdele , eller placere en varmepude på dit bækken eller ryg at lindre smerten.
4 .
Eksperimenter med tilskud . Ifølge Mayo Clinic , kosttilskud vitamin som omega -3 og E-vitamin kan mindske eller behandle menstruationskramper og smerte . Konsultere en læge , før eksperimenterer med vitamintilskud , især hvis du tager receptpligtig medicin .
5 .

Giv dig selv en underlivsbetændelse massage . Øger blodcirkulationen og reducerer menstruationskramper med en let massage . Blidt massere din underlivet eller bækken med en cirkulær bevægelse .
6 .
motion til behandling af kramper . Udøver frigiver endorfiner , som er en naturlig smertestiller. Gå en tur , se en aerobic video eller nyde en løbetur til at afhjælpe smerter fra din menstruationscyklus .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------