Position: sygdoms > 8 >

rolle sygeplejerske i diabetes

   Sygeplejersker spiller en rolle i behandling af patienter med diabetes . Mange af disse sygeplejersker er specialister , mens andre bare har visse ekspertise eller viden . Sygeplejersker af denne art kan udføre deres opgaver både i og ud af hospitalet miljøet

Uddannelse


Sygeplejersker har pligt til at uddanne personer , der for nylig er blevet diagnosticeret med diabetes . Oplysningerne vil blive centreret om basale fakta om sygdommen og måder , hvorpå det kan håndteres . Sygeplejersker er også involveret i at uddanne slægtninge af patienterne .

specialistbehandling


Klinisk arbejde af sygeplejersker foregår på hospitalet ambulante afdelinger og også på afdelinger . Behandling fra sygeplejerskerne har til formål at lindre symptomer udover at forsøge at bremse eventuelle komplikationer , der måtte opstå som følge af sygdommen .

Test


En række prøver , der skal gøres i tilfælde af diabetes . Specialsygeplejersker udføre blodsukkeret test og insulin -niveau tests . Gjort forsøg anvendes til at diagnosticere og hjælpe med at administrere diabetes .

Sundhedsfremme

I tilfælde af diabetes , sygeplejersker give vigtige oplysninger relateret til livsstil og bevare sundhed så vidt muligt på trods af at have diabetes . På hospitaler, deres viden om sundhedsfremme klinisk personale som sygeplejersker aksjer at oplyse familiemedlemmer og patienter .

Management

Sygeplejersker hjælpe patienter med forvaltningen af diabetes . Dette sker gennem afprøvning , information og overvågning . Hjælp som dette er især vigtigt for dem, nyligt diagnosticeret med diabetes . Sygeplejersker vil give vigtige oplysninger til dag-til-dag ledelse af betingelsen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------