Position: sygdoms > 8 >

tubal ligering typer

  

Du skal bruge:
Medicin
. Berigede fødevarer .
Plantesterol pille .

En ægleder ligatur er en kirurgisk procedure, der kræver binding start eller blokere et kvindens æggeledere at forhindre befrugtning . Proceduren er gjort for at undgå graviditet og betragtes som en permanent middel til prævention . Der er en række metoder til at udføre en tubal ligatur .

Laparoskopisk Tubal ligatur


I en laparoskopisk tubar ligatur , en kirurg nedskæringer eller blokerer æggelederne . Ifølge WebMD , processen indebærer kirurgen lave to små snit på maven , så indsætte en tændt instrument kaldet en laparoskop ind en og en skærende instrument i den anden . Kirurgen ser gennem laparoskop at placere skærende instrument ordentligt , så skærer gennem hver af glassene . Denne operation er som regel udføres på en ambulant basis.

Mini-laparotomi


Mini-laparotomi procedure er en type tubar ligatur , der bruger en indsnit i maven , som er mindre end 2 inches lang . Ifølge WebMD , i en mini-laparotomi kirurgen trækker æggelederne ud af indsnit , slips dem ud og sætter dem tilbage på plads . Mini-laparotomies kræver en kortere restitutionstid end andre tubal ligatur metoder og kræver kun en regional anæstesi .

Open Tubal ligatur


Åbn tubar ligatur , også kendt som en laparotomi , sker gennem en stor snit i maven . Kirurgen trækker æggelederne gennem incisionen og lukker dem ved at klippe eller på anden måde forsegling dem . Det åbne æggelederne legationen er en anbefalet metode til kvinder , der gennemgår en anden procedure , såsom en kejsersnit , eller som tidligere har haft abdominal kirurgi . Proceduren anvender en generel anesthestic og kræver mere restitutionstid end andre typer af tubal ligering .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------