Position: sygdoms > 8 >

værktøjer til slagtilfælde talepædagogiske

   Afasi er vanskeligheden med at tale lidt af dem, der har haft hjerneskade forårsaget af slagtilfælde . Afasi kan præsentere som difficultly udtrykke sig i tale , problemer med at forstå tale , og problemer med læsning og skrivning. National Institute of Health anslår 1 million mennesker i USA lider af afasi . Intensiv sprog terapi øvelser kan hjælpe med at genoprette tale og forstå evne for mange af disse patienter .

Picture kort og bestyrelser


Picture kort , der skildrer hverdagsliv og dagligdags genstande kan være meget nyttigt for afasi patienter til praksis ord huske , at visuelle forbindelser og efteruddanne vokal muskler . Viser kortene gentagne gange og sige ordene højt og træner musklerne er involveret i tale og forædler vocalization . Billede plader kan også bruges som stikord til at vocalizing dagligdags fraser og navngivning rutinemæssige aktiviteter .

Singing Terapi


Melodisk intonation terapi , eller synge terapi , spørger patienterne til at udnytte ud rytmer og gentag enkle melodier . Syng-sang tonede sætninger føjes til velkendte melodier til at hjælpe patienter sætte ord sammen , og derefter melodier er fjernet for at danne mere normale mønstre tale . Melodisk intonation terapi har vist sig at give øget hjernens aktivitet på MRIs .

Computer Software til Afasi Terapi


Edb-programmer er blevet udviklet til at hjælpe afasi patienter genkende ord og gentag lyde . Disse programmer kan være nyttige til at stimulere syn og hørelse sanser og give variation til taleterapi oplevelse . De programmer kan håndtere tale, læse , skrive , lytte færdigheder , huske , tænke eller faglige kvalifikationer .

øve Kommunikation

The National Afasi Association anbefaler en række værktøjer til at bruge , når hjælpe patienterne til at praktisere sproget i dagligdags situationer . Kommunikation med afasi patienter også kan kræve at være åben for forskellige måder at sende og modtage information , såsom at bruge tegninger , fagter , skrive eller ansigtsudtryk at kommunikere deres anmodninger . Giv patienten tid til at finde og danne ord for kommunikation og modstå endt straf eller tanke for patienten . Terapien Processen kræver patienten gøre arbejdet for at gennemføre kommunikationen afgivelse og svar på hendes egen så meget som muligt , så terapeuten bør afstå fra at træde ind for at gøre det nemt for patienten . Giver dem mulighed for at vælge en komfortabel måde at udtrykke vil gøre kommunikationen lettere og skaber tillid . At finde en solid måde at kommunikere "ja " og "nej " til at bekræfte suppleant kommunikation bør grundlægges tidligt . Hvis disse enkle svar er konsekvente , kan terapeuten let kontrollere centrale punkter i kommunikation og forebygge fejl og frustration .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------