Position: sygdoms > 8 >

depression og forældremyndighed

   Ifølge Mental Health Amerika , op til 80 procent af forældrene lider af en psykisk sygdom ansigt varetægt tvister . Ofte er de ikke -berørte forældre eller bedsteforældre tildelt forældremyndigheden . I andre tilfælde ende børnene op i plejefamilier

Affect om børn


Ifølge Medical News dag , er børn berørt af forældrenes depression , fordi de skal påtage sig urimelige ansvar og udholde unfair humørsvingninger fra de berørte forældre .

Custody Evalueringer


Et klinisk psykolog vil foretage en række tests for at observere interaktioner barnet har med hver af forældrene . Psykologen kan anmode hvert moderselskab for at lære barnet disse trin for at spille et spil og videobånd hver session , så hun kan se og træffe beslutninger baseret på båndet senere .

Rådgivning


Mens få behandling til at hjælpe med din depression kan være gavnlig , hjemmesiden divorceinfo. com anbefaler, at du tjekke med din advokat om, hvilke oplysninger din terapeut skal afsløre i retten , hvis indstævnet .

Domstolen beslutning

Den dommer faktorer i , om barnet har et kærligt forhold med de vigtigste forælder , og om at forælderen har været i behandling . Han vil også afgøre , om der har været nogen tilfælde af børnemishandling eller omsorgssvigt , og hvis det er i barnets bedste interesse at fjerne ham fra hjemmet .

efter skilsmissen

I henhold til Complete Forældre Guide til børn og Skilsmisse , fædre ofte synker ind i en svær depression efter skilsmissen , især hvis de mister forældremyndigheden over deres børn til deres ex-kone . De har svært ved at tilpasse sig ikke at se deres børn på daglig basis , og flytningen af ansvaret .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------