Position: sygdoms > 8 >

hvilke færdigheder har du brug for at arbejde med ADHD ?

   Diagnosen Attention Deficit Hyperactivity Disorder skaber udfordringer for en person i alle aldre . For den pågældende person at få succes i , hvad han ønsker at gøre i livet , skal han bruge færdigheder , der holder ADHD under kontrol , i stedet for at lade det kontrollere ham . Mens nogle mennesker kæmper med Attention Deficit Disorder , som mangler den hyperaktive element , stadig symptomerne på uopmærksomhed og impulsivitet kan gøre livet svært . Færdigheder som organisation , tidsstyring og passende social interaktion kan hjælpe en person med ADHD eller ADD lykkes i skole, arbejde og livet

Time Management


Tidsstyring er vigtig i alle områder af livet-. derhjemme , skole eller arbejde . En person med ADHD kan bruge timer på en mindre opgave eller distraheret af afbrydelser , som forhindrer denne person i at blive til tiden , at få gjort opgaver og i mange tilfælde , at få forfremmelser i arbejdslivet . Holde øje med en alarmfunktion og programmere den til at advare dig , når det er tid til at gå videre til næste opgave . Skriv ned en tidsplan for hvor lang tid bestemte opgaver tager , og tilføje en ekstra 10 minutter til hver opgave at give mulighed for en tid pude .

Organisation Skills


For en person med ADHD , uorganiseret kan regere i hendes liv . Ved at skabe et hjem for elementer ofte malplacerede , såsom nøgler , tegnebog eller mobiltelefon , kan hun fjerne stress og spildtid, der søger efter disse ting . Nogle mennesker kan have gavn af at ansætte en professionel arrangør til at tackle de områder, har mest brug for hjælp , ifølge ADHD Awareness . Brug lister og dagen planlæggere at holde styr .

sociale færdigheder


Mange mennesker med ADHD har problemer i sociale situationer , hvilket gør det vanskeligt at foretage positive forbindelser med folk på skolen eller på arbejdet. Mange af symptomerne på ADHD kan forårsage disse sociale spørgsmål. Impulsivitet kan forårsage en person til at tale , før vi tænker , hvilket kan have meget negative konsekvenser . Uopmærksomhed kan komme på tværs som manglende interesse eller forårsage den person med ADHD at ikke rigtig høre hvad den anden person siger . Hyperaktivitet kan genere andre på arbejdspladsen eller klassen . At forbedre de sociale interaktioner , ADD Ressourcer tyder på, at mennesker med ADHD bliver opmærksom på de mennesker omkring dem, og hvordan de opfører sig i særlige situationer . Ved at holde alarm og se andre , der model hensigtsmæssig adfærd, kan en person med ADHD lærer at læse sociale signaler og reagere på en mere hensigtsmæssig måde .

Sunde afgørelser

Alle mennesker kan få gavn af at gøre sunde valg i deres liv , men en person med ADHD kan se endnu flere fordele til at spise rigtigt , motionere og få nok søvn . Søvnmangel kan øge symptomerne på ADHD , så en fuld nats hvile er afgørende for succes , ifølge hjælpeguide . Regelmæssig intens motion vil hjælpe med at mindske symptomer på impulsivitet og hyperaktivitet , mens man spiser en høj- protein kost med lidt sukker , vil hjælpe ADHD kroppen undgå humørsvingninger og uopmærksomhed .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------