Position: sygdoms > 8 >

kaste & symptomerne på herpes

   For de personer der lever med herpes , udbrud er som regel let at få øje på med det blotte øje . Men , i disse tider , at udbrud er ikke indlysende , kan herpes stadig sendes på grund af virusudskillelse . Ved at blive mere fortrolige med, hvad virusudskillelse er, og hvornår det sker , kan en person bedre at forstå og forudse deres risiko med at sprede eller herpes .

Definition af Kaste


Ifølge Herpes-forkølelsessår, en hjemmeside afsat til at give oplysninger om virussygdom , viral kaste opstår , når virus rejser nervebanerne til overfladen af huden og bliver aktive . I løbet af denne tid , er den virus smitter , men det er muligt for at der ikke synlige tegn på infektion i løbet af denne tid .

Virusudskillelsen Statistik


Herpes-forkølelsessår hjemmeside hedder , at chancen for at sprede herpes på grund af virusudskillelse er meget lav , hvis direkte hudkontakt undgås , men det er bevist , at nogle mennesker kan overføre virus til en partner uden tegn eller symptomer på virus. Herpes. com ( Se henvisning 2 ) hedder det , at genital herpes er mere almindelig hos kvinder på grund af den højere sandsynlighed for mand til kvinde transmission . Denne statistik har en direkte sammenhæng med virusudskillelse , som Herpes-forkølelsessår , at kvinder er tilbøjelige til en højere kaste . Men den hjemmeside siger også satser kaste kan være meget forskellige fra person til person . Virusudskillelsen kræver en hel del mere forskning , før det kan blive fuldt forstået.

Virusudskillelsen og Herpes Symptomer


Som regel at leve efter , Herpes. com , at en person med genital herpes potentielt kunne altid kaste den aktive virus, da udgyde kan forekomme symptomfrie . Men der er en blå himmel for de personer, der lever med herpes . Dating med Herpes , en ressource for de mennesker med herpes på dating scene , hedder det, at jo længere nogen har herpes virus, mildere og mindre hyppige deres udbrud bliver . Da udbruddene bliver mindre hyppige , asymptomatisk kaste også falder . Herpes-Kolde sår yderligere bakker op denne påstand med, at virusudskillelse forekommer i 20 til 40 procent af dagene i løbet af de første seks måneder af eksponering for herpes virus , men dette tal er skåret i halve efter denne første seks måneder .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------