Position: sygdoms > 8 >

kolik og fødevarer

   Kolik , betegnelse for en nyfødt , der græder mindst tre timer om dagen i tre gange om ugen , er hårdt på hele familien og får mange forældre til at forfølge afhjælpe efter afhjælpe at lindre barnets gråd og deres egne nerver . Ingen kan med sikkerhed sige, hvad der forårsager kolik , men mad og drikke kan spille en rolle . De fleste kolik forsvinder efter tre måneder

argumenter til støtte for en Food Link


Flere medicinske undersøgelser tyder på en sammenhæng mellem et plejehjem mors kost og kolik , som er en teori stemmer overens med generationer af gamle koner ' eventyr . En bemærkelsesværdig undersøgelse, der dukkede op i november 2005-udgaven af " Pediatrics " sammenlignede to grupper af ammende mødre med colicky spædbørn . En gruppe fulgte en kost , der ikke indeholder komælk , æg , hvede , nødder eller fisk , som alle menes at forstyrre et barns fordøjelsessystem spor . Den anden gruppe kost inkluderet alle disse elementer . Den gruppe , der fjernede potentielle irriterende så deres barns gråd Jaguarer reduceret med 25 procent.

Argumenter imod Food Link


Ikke alle er overbevist om, at maden spiller en stor rolle i colicky babyer og at forældrene skal tilbringe masser af tid og indsats at foretage ændringer i mors eller barns kost . Ifølge " Forældre , " kun 10 procent af kolik tilfælde har været knyttet til fødevareallergi. Derfor eksperimenterer med formler og benægte mor fødevarer hun higer må ikke varetage noget løfte om ro , afslappende nætter . Faktisk kan det faktisk øge stress i omsorg for en colicky baby og føje til mor og far 's udmattelse . I stedet for at fokusere på mad , kan du være bedre tjent med at udforske baby komfort teknikker såsom swaddling , hvid støj eller give barnet et varmt bad .

Formula


Visse typer af formel har fået skylden i nogle kolik tilfælde . Proteinerne i komælk kan være svært for et spædbarn at fordøje og kan føre til masser af gas og smertefulde spasmer . Colichelp. com anbefaler , at der efter først at en børnelæge for at udelukke andre årsager til en barnets smerte , du skifte formel mærker hver 1-2 uger for at se om det gør en forskel . Brand anbefalinger til colicky nyfødte omfatter Carnation god start, soja -baseret formler og derefter allergivenligt mærker . Hold kommunikere med din børnelæge i løbet af denne proces og opdatere ham med resultatet.

ammeperioden og mors kost

Gamle koner ' fortællinger om hvad der forårsager mave problemer i ammeperioden er rigeligt og omfatter rådgivning, mor skal holde ud på chokolade , krydret fødevarer og endda roastbeef . Hvad der forårsager en ammet non- colicky baby til at have en lejlighedsvis dårlig nat af fordøjelsesbesvær vil variere fra barn til barn . Imidlertid kan visse fødevarer i en sygepleje mors kost gøre en reel forskel i en colicky baby . Komælk menes at være det største problem for spædbørn . Andre potentielle irritationsmomenter omfatter jordbær , tomater , bælgfrugter , koffein , løg , jordnødder og chokolade , ifølge colichelp. com . Du bør nøje følge din kost og dit barns adfærd . For eksempel , baby, hvis råb om en blok af tid et par timer efter din morgenkaffe , skal du stoppe med at drikke koffein i en uge og noter eventuelle effekter .

Naturmedicin

Flere naturlægemidler gøres til te er foreslået at fritage en babys kolik , selv om du altid bør tjekke med din børnelæge først. Ifølge colichelp. com , kan du give dit barn et par ounces urtete , som kan hjælpe sooth maven . Gripewater , en over the counter baby kolik urtemedicin , er en anden mulighed , og det omfatter pebermynte , kamille og ingefær .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------