Position: sygdoms > 8 >

ammoniak & anfald

   Et højt ammoniak i blodet er meget giftigt for hjernen hos både mennesker og dyr . Beslaglæggelser er et symptom på ammoniak toksicitet . Overdreven ammoniak i blodet opstår , når leveren ikke er i stand til at gøre det til urinstof , så det kan fjernes fra kroppen som urin

urinstofcyklus Disorder


En årsag til ammoniak giftighed urinstofcyklus lidelse . Dette er en arvelig metabolisk tilstand, hvor kroppen mangler enzymer til processen protein i urinstof , hvilket skaber et overskud af ammoniak . Ammoniakken rejser til hjernen via blodet , hvor det skader hjernecellerne . Anfald er en af de mange symptomer på den lidelse .

HE


Denne betingelse præsenterer i både mennesker og dyr . Det er en neurologisk syndrom er forårsaget af en leversygdom . En af dens udløser hos mennesker er at spise for meget protein . Når leveren ikke behandler protein korrekt , ammoniak akkumuleres og rejser til hjernen via blodbanen. Beslaglæggelser er symptomatiske for alvorlige HE i både mennesker og dyr , selv om de ikke er de mest almindelige symptom .

Epilepsi Behandling


Der er også en sammenhæng mellem behandling af krampeanfald og ammoniak . En undersøgelse af neurologer på University of Ankara viser , at valproinsyre , en anti-epilepsi medicin , der forhindrer anfald , får kroppen til at beholde meget ammoniak , der udløser bivirkninger , herunder mental forvirring , mangel på fysisk koordination og kvalme i nogle epileptikere .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------