Position: sygdoms > 8 >

fald allergi i Boston

   Fald i Boston er smukt : mild , behagelig temperatur kombinere med maleriske landskab . For dem med allergi , kan Boston være ubehagelige , og det rangerer 91 blandt de 100 mest værste byer for fald allergi , ifølge WebMD . Vær forberedt på de skjulte allergener i Bostons efteråret landskab

Årsagen


De to vigtigste udløser er på spil i efteråret i Boston : pollen og mug . I løbet af efteråret , udløser mandlige ragweed planter frigive pollen i luften , allergiske reaktioner . Øget fugt og rådnende blade og planteliv fremme væksten af mug sporer så godt. Når pollen og skimmelsporer interagerer med den menneskelige krop , en Allergivenligt immunsystem " fejlagtigt ser dem som fremmede angribere og udslip antistoffer --- stoffer , der normalt identificerer og gå efter bakterier , vira og andre sygdom- forårsager organismer , " ifølge WebMD .

Den Symptomer


Allergier ofte til stede som tilstoppet næse , snue, hvæsen , og kløende og rindende øjne . De adskiller sig fra et koldt i , at de aldrig vil forårsage en feber eller opkastning . Dog kan en udslæt og nældefeber på huden . Allergisymptomer vil vare så længe allergen er til stede , så en patient kan stå over for en hel efteråret ubehag uden behandling . Hvis symptomerne er flygtige ( kun i ét rum eller i en bestemt aktivitet ) eller en konstant i flere uger , de er mest sandsynlige tegn på allergi

Behandlingen


Problemet med faldet sæson , især i Boston , er der meget tid bliver brugt indendørs , hvor allergener kan blive fanget . Udendørs faktorer som pollen og skimmelsvampe kan angribe allergikere både ude og hjemme . Nogle mindre ændringer i livsstil kan være for at få nødhjælp . Næsespray , antihistaminer , decongestants eller allergi optagelser kan være med til at styre kroppens reaktion og bremse dine symptomer , men styre eksponeringen er det første skridt .

Indendørs Forebyggelse

For at undgå overskydende pollen og skimmelsvampe i hjemmet , lukke alle vinduer og holde vindueskarme rene . WebMD 's eksperter foreslår filtrerende luften med en højeffektiv partikler luftfilter for at fjerne pollen , skimmelsvamp, støv og andre allergener fra luften . Reducer mug produktionen ved at holde luftfugtigheden i hjemmet til 40 procent eller lavere , og ved at rense alle fugtige områder i hjemmet , som køkkener og badeværelser , med blegemiddel -holdige stoffer. Rengør altid varme filtrene , før du kører varmen systemet, da skimmelsporer , støv og pollen kan samle der .

Udendørs Forebyggelse

uden for hjemmet , kan det være mere vanskeligt at foretage væsentlige ændringer , især da falde i Boston kan være meget regnfuld og fugtig . I gården og de omkringliggende områder , tage skridt til at reducere eksponeringen for skimmelsvamp og pollen . Fjern bunker af fugtige blade og haveaffald , og ikke holde en kompostbunke i nærheden , da disse er skimmel-ynglepladser. Bær en maske for at undgå at indånde allergener , mens du arbejder udendørs , og følger op med et brusebad for at fjerne alle allergener fra håret og huden . Altid fjerne sko og jakker , når ind i hjemmet , så pollen og svampesporer ikke vil blive spredt over hele .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------