Position: sygdoms > 8 >

fødselsdepression behandlinger & medicin til kvinder

   Postpartum depression opstår , når en kvinde oplever depression efter fødslen . Dette er ikke en usædvanlig begivenhed , som omkring 13 procent af kvinderne oplever en form for depression efter fødslen , eller mens gravid , ifølge Harmoniseringskontoret om Women's Health . Mens fødselsdepression er en udfordring for kvinden at gå igennem det , kan resultaterne være langt mere langvarig og vanskelig at udholde , hvis venstre ubehandlet . Heldigvis findes der en bred vifte af behandlinger og medicin til rådighed , der kan hjælpe .

Rådgivning


For nogle tilfælde af postpartum depression , skal du blot taler om problemerne med en professionel er behandlingen nok . En autoriseret professionel kan bidrage til at danne strategier for at komme forbi de negative følelser permanent , eller ordinere medicin , der hjælper med at gøre inddrivelse lettere . Endvidere har rådgivning ikke at være begrænset blot at psykologer eller psykiatere , handlingen at tale , kan healing i sig selv , selv med bare venner eller familiemedlemmer. Det vigtige er ikke at holde følelserne inde samtidig forsøger at beskæftige sig med dem alene .

hormonbehandling


Da processen med fødsel resulterer i en alvorlig nedgang i østrogen , hormonbehandling i form af østrogen være virkningsfuldt under visse omstændigheder. Mens hormon behandling kan mindske symptomerne på fødselsdepression for nogle kvinder , forskning og en konsultation af en læge er en obligatorisk del af processen .

Zoloft


Zoloft er et antidepressivt lægemiddel i den selektive serotonin reuptake inhibitor familie . Forskning viser, at mindre Zoloft finder vej over i modermælken end andre antidepressiva , ifølge March of Dimes . Denne medicin være virkningsfuldt mod symptomer på depression og angst , men kan tage op til fire uger før den fulde effekt sætter ind Den primære bivirkninger med Zoloft omfatte kvalme , mundtørhed og øget svedtendens .

Prozac

Ligesom andre medicin i den selektive serotonin reuptake inhibitor gruppe , Prozac tilbyder lindring fra depression symptomer og er et af de anbefalede medicin til at bekæmpe symptomer på fødselsdepression , ifølge Ask Dr. Sears hjemmeside . Mens Prozac kommer med relativt få bivirkninger sammenlignet med tidligere antidepressiva og arbejder effektivt mod depression , have bivirkninger blevet observeret hos spædbørn af mødre , der ammer , hvilket gør det et alternativ til at overveje kun under omstændigheder , der ikke involverer modermælk .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------