Position: sygdoms > 8 >

handicap parkering overholdelse

   Handicap parkering overholdelse er nødvendigt at give personer med handicap adgang til parkering i forretnings-og shoppingcenter partier og parkering ramper . Der er retningslinjer , der skal følges for at sikre standardiserede handicappede parkering er til rådighed

Områder


Antallet af tilgængelige parkeringspladser på en parkeringsplads er bestemt af den samlede pletter rådighed i partiet . ADA Accessibility Guidelines for bygninger og faciliteter ( ADAAG ) 4 . 1. 2 ( 5 ) er et diagram , der bestemmer det minimale antal handicap parkeringspladser kræves .

Størrelse


Ifølge hjemmesiden Dimensioner Guide " I USA , bredden af standard handicap parkeringspladser er 96 inches . " Van-tilgængelige rum skal have en tilstødende 5- mund-dækkende lastefladen .

Skiltning


Hver handicap P-plads skal have det internationale symbol for tilgængelighed . Hvert tegn skal være centreret i spidsen slutningen af rummet og monteret 4 fødder til 5 meter over jorden .

brug

Køretøjer med handicap nummerplader, eller en hængende plakat er tilladt at bruge handicap parkeringspladser. Undlad at parkere på den stribede adgang sideskibe i mellem parkeringspladser . Dette område bliver brugt til lastning mobilitet enheder . Blokering dette område kan føre til en billet for at hindre handicap parkering for andre ( se Resource ) .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------