Position: sygdoms > 8 >

kul til fordøjelsesforstyrrelser

   Mens de fleste mennesker kender kul som brændsel til at grille , det har også medicinske anvendelser . Trækul er en nyttig stof og kan filtrere urenheder i vandet , også . Brug kul til medicinske formål er en gammel praksis . Afhængigt af dine særlige lidelse , herunder fordøjelsessystemet problemer , kan du finde lindring ved hjælp af kul

Generelt


Den praksis med at bruge kul medicinsk mindst tilbage så langt som det gamle Egypten. Nøglen til trækul 's medicinske beføjelser er dets evne til at absorbere ting . Mest kul anvendt medicinsk i den moderne verden er aktiveret kul . Det er en særlig slags trækul lavet af plantematerialer . Efter konvertering sagen i kul via varme , at kul er aktiveret . Aktiveringen omfatter opvarmning til mere end 1. 800 grader Fahrenheit og behandling af de trækul med vanddamp eller kuldioxid .

Poison


En af de første ( og vigtigste ) anvendelser af trækul er i gift behandling . Hvis den tages inden for en time efter indtagelse af gift ( eller overdosis ) , kan aktivt kul modvirke virkningerne af giften . Den opnår dette gennem optagelsen af giften . Mange skadestuer vil administrere trækul i løbet af behandle en forgiftning eller overdosis . Du bør rådføre sig med en giftkontrolcenter eller skadestuen for at få hjælp med eventuelle forgiftning eller mistanke om forgiftning .

Gas


Charcoal kan også hjælpe med gas i fordøjelsessystemet . Mange fødevarer ( eller en kombination af fødevarer ) , vi spiser kan forårsage gas , hvilket kan resultere i smerte , oppustethed og luft i maven . Mange mennesker rapport gode resultater under aktivt kul med , eller lige før , de fødevarer , der forårsager problemer med fordøjelsen. Teorien er , at kul absorberer de fødevarer , der ikke har ordentligt fordøjet , fjerne nogle eller alle , af gassen .

Andre fordøjelsesproblemer

Charcoal har vist sig effektiv til andre fordøjelsesproblemer , herunder fordøjelsesbesvær og halsbrand . Halsbrand skyldes til dels af maven bliver for sur . Trækul kan absorbere nogle af de syrer . Fordøjelsesbesvær ( eller maven ) er ofte forårsaget af fødevarer, der ikke er helt rigtigt og trækul , igen , absorberer dem , holde dem isoleret fra din fordøjelseskanalen .

Forholdsregler

Aktivt kul er betragtet som ganske sikkert . Det bruges i skadestuer og fås i kiosker . Men husk, at kul absorberer ting , og holder din krop bliver påvirket af dem . Dette gælder ikke kun for toksiner , men også til næringsstoffer . Så at bruge det hele tiden kan føre til fejlernæring . Visse fødevarer , som chokolade sirup , is og sorbet-is nedsætte virkningen af kul til behandling af fordøjelsesproblemer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------