Position: sygdoms > 8 >

skadelige virkninger af mineralsk olie & vaseline

   Vaselin og mineralsk olie er oliebaserede produkter , er det samme stof benzin lavet af . Sådanne produkter kan være skadelige for din krop , fordi den ikke kan fjerne stoffet hurtigt . Olieprodukter er konstant at blive gennemgået og undersøgt

Hvad er det ?


Mineralolie- og vaseline , der er almindeligt anvendt i kosmetik , er lavet af råolie , en råolie stof , der kommer fra jorden endnu kan være meget giftige . Forskellige raffineringsprocesserne omdanne råolie til paraffin , fedt , og plast . Det Vaseline Virksomheden beskriver sin vaselin produkt som " en blanding af mineralske olier , paraffin og mikrokrystallinsk voks at . . . bogstaveligt talt smelter ind i huden , der flyder ind i mellemrummene mellem cellerne og de huller i vores lipidbarriere . Når der , det re-størkner , låse sig selv på plads . "

Effects


Da vaseline og mineralsk olie ( flydende ækvivalent) tillægger dine celler og er ikke vandopløselige , kan de være svært for din krop til at fjerne , nogle gange forårsager oprustning i forskellige organer i kroppen . Ilt og næringsstoffer hud har brug for at frigøre toksiner og reparere sig selv kan være blokeret af " barriere " skabt af råolie kosmetik . Olieprodukter stoffer kan også være angivet som " petrolatum " på ingrediens etiketter . Petroleum anses ikke for sikkert for indtagelse eller intern brug i store mængder , men er grundlaget for mange læbe balms .

Alternativer


Hvis du gerne vil prøve et alternativ til vaselin , Alba fremstiller "un-vaseline , " fremstillet af naturlige planteekstrakter og olier .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------